ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: Προθεσμία να απολογηθεί την Τρίτη πήρε ο 69χρονος που φέρεται να κακοποιούσε τα εγγόνια του

Λαμία: Προθεσμία να απολογηθεί την Τρίτη πήρε ο 69χρονος που φέρεται να κακοποιούσε τα εγγόνια του

Ενώπιον Εισαγγελέα και Ανκρίτριας Λαμίας βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 07/06 ο 69χρονος δικηγόρος που φέρεται να κακοποιούσε τα δυο του εγγόνια ηλικίας 9 και 7 ετών.

Ο ίδιος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, φωνάζοντας κατά την αποχώρησή του από το δικαστικό μέγαρο ότι «δεν έχω κάνει τίποτα. Είμαι 32 χρόνια δικηγόρος και ο καθένας έχει γράψει τη ιστορία του».

Ο 69χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τρίτη 12 Ιουνίου, καθώς δεν έχει βγει ακόμη το πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ασκούσε επί 32 χρόνια τη δικηγορία δεν βγήκε όμως στη σύνταξη, καθώς όπως είπε και ο συνήγορός του Δημήτρης Κρούπης, «δεν έχει τακτοποιήσει ακόμη τις υποχρεώσεις του».

Ο κ. Κρούπης επανέλαβε ότι ο πελάτης του αρνείται τα πάντα κι ότι θα αποδειχθεί η αλήθεια. Επέμενε μάλιστα ότι το όποιο στοιχείο υπάρχει προέρχεται αποκλειστικά από την μικρή.

Ο παππούς κατηγορείται ότι βίαζε και ασελγούσε σε βάρος των εγγονών του 7 ετών το κοριτσάκι και 9 ετών το αγοράκι, αντίστοιχα.

Πρόσφατα, μία δασκάλα αντιλήφθηκε στο σχολείο πως η 7χρονη πονούσε πολύ χαμηλά και την προσέγγισε με ευαισθησία, μαθαίνοντας από το κοριτσάκι τα όσα φρικτά συνέβαιναν σε βάρος της και σε βάρος του 9χρονου αδελφού της.

Η δασκάλα ενημέρωσε την Υπηρεσία της και με την σειρά του το Σχολείο ενημέρωσε τις Αρχές και ξεκίνησε έρευνα σε βάρος του ηλικιωμένου που κατέληξε στην στοιχειοθέτηση των κατηγοριών και του εντάλματος σύλληψης σε βάρος του.

Από τις εισαγγελικές Αρχές έχει δοθεί εντολή να διενεργηθεί και ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη στα παιδιά.

Σχετικές ειδήσεις