ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ στον Πύργο: Μετέφεραν πτώμα 30χρονου με δίκυκλο και το άφησαν στη μέση του δρόμου (pics&vid)

Θρίλερ στον Πύργο: Μετέφεραν πτώμα 30χρονου με δίκυκλο και το άφησαν στη μέση του δρόμου (pics&vid)

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές του Πύργου όταν βρέθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (10/06) η σορός ενός 30χρονου άνδρα, στο δρόμο.

Ο άτυχος νεαρός εντοπίστηκε στην οδό Κολοκοτρώνη, δίπλα στο δίκυκλό του και έφερε, σύμφωνα με το patrisnews, τραύμα στο κεφάλι.

pyrgos 30xronos5

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr

Ωστόσο, η νεκροψία-νεκροτομή που διεξήχθει από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών έριξε «φως» στην υπόθεση, καθώς διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος του άτυχου Π. Σ. οφειλόταν σε παθολογικά αίτια. Σιγά σιγά ξετυλίχθηκε το κουβάρι από τις αστυνομικές Αρχές και αποκαλύφθηκε ότι ο θάνατός του επήλθε λίγες ώρες νωρίτερα σε φιλικό σπίτι όπου βρισκόταν με άλλα δύο άτομα.

Δείτε βίντεο από το σημείο όπου βρέθηκε η σορός:

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα ευρήματα της αστυνομικής έρευνας, ο 30χρονος ήταν μαζί με άλλους δύο γνωστούς του σε σπίτι μερικά μέτρα μακρύτερα, όταν από αδιευκρίνιστη μέχρι στιγμής αιτία έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε.

Οι δύο άνδρες προσήχθησαν στην Αστυνομία και, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρονται να κατέθεσαν ότι μετέφεραν οι ίδιοι τα ξημερώματα τον 30χρονο στο σημείο χρησιμοποιώντας το δίκυκλό του, καθώς σοκαρίστηκαν από την ξαφνική του λιποθυμία και φοβήθηκαν πιθανές συνέπειες από το δυσάρεστο συμβάν. Αμφότεροι συνελήφθησαν με τη διαδικασία του αυτόφωρου και εις βάρος τους σχηματίστηκε η σχετική δικογραφία.

Πηγή πληροφοριών, φωτογραφιών, βίντεο: Patrisnews.gr, Eurokinissi

Διαβάστε επίσης:

Πανελλήνιες 2018: Οι απαντήσεις σε Αρχαία και Μαθηματικά (κατεύθυνσης)

Ραγδαίες εξελίξεις στο Σκοπιανό: Συνάντηση Τσίπρα - Κοτζιά στο Μέγαρο Μαξίμου





Σχετικές ειδήσεις