ΕΛΛΑΔΑ

Ύστατο χαίρε στον Παύλο Γιαννακόπουλο

Ύστατο χαίρε στον Παύλο Γιαννακόπουλο

Η Ελλάδα αποχαιρετά έναν μεγάλο Έλληνα, μια εμβληματική προσωπικότητα, που άφησε το δικό του μοναδικό στίγμα στην επιχειρηματική και αθλητική ζωή του τόπου - Χιλιάδες κόσμου αποτίουν φόρο τιμής στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών - Πανελλήνια συγκίνηση για τον οραματιστή ηγέτη.

LIVE EIKONA ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΑΟ ΑΘΗΝΩΝ

Στο πένθος έχει βυθίσει ολόκληρη τη χώρα ο θάνατος του σπουδαίου Παύλου Γιαννακόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το πρωί της Κυριακής (10/06/2018) σε ηλικία 88 ετών.

Σύσσωμος ο πολιτικός, επιχειρηματικός και αθλητικός κόσμος εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για τη μεγάλη απώλεια, ενώ όλη η Ελλάδα υποκλίθηκε στο σπουδαίο παράγοντα, το χαρισματικό επιχειρηματία, τον εμβληματικό ηγέτη.

Πρωτοπόρο πνεύμα, με ευρηματική σκέψη, ο Παύλος Γιαννακόπουλος άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στο χώρο του αθλητισμού και της φαρμακευτικής αγοράς.

Χιλιάδες κόσμου τον αποχαιρέτησαν και απέτισαν φόρο τιμής στο λαϊκό προσκύνημα στο Ναό Θεοτόκου Γοργοεπήκοου και Αγίου Ελευθερίου (εντός του περιβάλλοντος χώρου της Ιεράς Μητρόπολης Αθηνών) από τις 08:00 έως τις 13:30.

Η ταφή θα πραγματοποιηθεί στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών σε αυστηρά οικογενειακό κύκλο.