ΕΛΛΑΔΑ

Αρτέμης Σώρρας: Αυτό ήταν το κρησφύγετό του - Πώς έφτασαν στη σύλληψή του (vid)

Αρτέμης Σώρρας: Αυτό ήταν το κρησφύγετό του - Πώς έφτασαν στη σύλληψή του (vid)

Σε σπίτι στην περιοχή του Αλίμου κρυβόταν ο καταζητούμενος με ένταλμα σύλληψης, Αρτέμης Σώρρας, ο οποίος συνελήφθη το Σάββατο (16/06) από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής

Άφωνοι έμειναν όσοι διαμένουν στην πολυκατοικία του Αλίμου που εντοπίστηκε ο Αρτέμης Σώρρας, καθώς δεν γνώριζαν ότι ζούσε ανάμεσά τους.

Ο Σώρρας φαίνεται πως είχε αλλάξει τα χαρακτηριστικά της εμφάνισής του, καθώς εμφανίστηκε με μακριά μαλλιά και γενειάδα, ενώ παρέμενε ασύλληπτος από τον Μάρτιο του 2017.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο του Alpha:

Πώς έφτασαν οι Αρχές στη σύλληψή του

Σε ένα υπόγειο δίπλα στο γκαράζ που είχε διαμορφωθεί σε δωμάτιο μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, ζούσε εδώ και μήνες ο φυγόδικος Αρτέμης Σώρρας.

Μαζί του ήταν ένα ακόμη άτομο ο οποίος έβγαινε κάθε τρεις ημέρες για τα τρόφιμα και επέστρεφε πάλι στο σημείο που κρυβόταν ο Σώρρας.

Το πρωί του Σαββάτου (16/06) έφτασε η πληροφορία σε διαβαθμισμένη υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ., και οι αστυνομικοί της συγκεκριμένης υπηρεσίας ειδοποίησαν την ασφάλεια δίνοντας της την διεύθυνση στον Άλιμο όπου κρυβόταν ο Σώρρας.

Το πρωί της Κυριακής (17/06) μαζί με τον Σώρρα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και ο άντρας που συνελήφθη μαζί του σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για υπόθαλψη εγκληματία, δικογραφία που θα κριθεί από το Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο.

Διαβάστε επίσης: Ανεξήγητο φαινόμενο στη Θεσσαλονίκη - Ρέει κόκκινο ποτάμι

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Ραγδαία επιδείνωση του καιρού – Πού θα χτυπήσουν έντονα φαινόμενα σε λίγες ώρες

Σχετικές ειδήσεις