ΕΛΛΑΔΑ

Ζάκυνθος: Στη φυλακή Πακιστανός που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού τουρίστριας

Ζάκυνθος: Στη φυλακή Πακιστανός που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού τουρίστριας

Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του σε Εισαγγελέα και Ανακριτή, ο ένας εκ των τριών συλληφθέντων Πακιστανών για την απόπειρα βιασμού της νεαρής κοπέλας από την Βρετανία, ενώ ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι άλλοι δυο ομοεθνείς του.

Όπως αναφέρει το imerazante.gr, οι τρεις συλληφθέντες, υποδείχθηκαν ως οι δράστες της απόπειρας βιασμού από την ίδια την κοπέλα που κατήγγειλε στις αρχές το σοβαρό αυτό περιστατικό. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η νεαρή τουρίστρια που είχε φτάσει στο νησί της Ζακύνθου και διασκέδαζε σε μπαρ της περιοχής του Λαγανά, από το οποίο έφυγε με προορισμό το ξενοδοχείο της.

Στη διαδρομή έχασε τον προσανατολισμό της οπότε ζήτησε τη συνδρομή ενός αγνώστου, ο οποίος αντί του ξενοδοχείου την οδήγησε σε παρακείμενο παράπηγμα όπου έμενε με ομοεθνείς τους οποίους και προφανώς ενημέρωσε τηλεφωνικά, καθόσον όπως κατήγγειλε η Βρετανίδα την περίμεναν γυμνοί.

Στην προσπάθειά τους να της αφαιρέσουν τα ρούχα και να αποπειραθούν να την βιάσουν κατάφερε να τους σπρώξει και να φύγει τρέχοντας φτάνοντας στον κεντρικό δρόμο οπότε βρήκε μπροστά της έναν οδηγό ταξί και του ζήτησε να ειδοποιήσει την Αστυνομία.

Το περιστατικό αναφέρθηκε στην Αστυνομία λίγο αργότερα και αξιοποιώντας τα στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους οι διωκτικές αρχές από τις περιγραφές που έκανε η Βρετανίδα προχώρησαν σε 5 προσαγωγές με την ίδια να αναγνωρίζει τους 3 από αυτούς ως δράστες και να συλλαμβάνονται.