Βόμβα στον ΣΚΑΪ: Δείτε ΕΔΩ τη στιγμή της έκρηξης (pics+vid)

Η έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού, η οποία χαρακτηρίζεται…

Έκρηξη βόμβας στον ΣΚΑΪ - Μητσοτάκης: «Εξαιρετικά επικίνδυνη η ανοχή στη βία»

Την τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε τα ξημερώματα…

Βόμβα στον ΣΚΑΪ: Την Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών «βλέπουν» πίσω από το τρομοκρατικό χτύπημα οι Αρχές

Τρομοκρατική επίθεση ΣΚΑΪ | Έκρηξη βόμβας |…

Κοινωνικό μέρισμα: Δεύτερη ευκαιρία - Ποιες αιτήσεις θα επανεξεταστούν

Οι καταβολές θα ολοκληρωθούν στις 28 Δεκεμβρίου

Τέλη κυκλοφορίας - ΕΝΦΙΑ: Πέντε φόροι «φωτιά» που πρέπει να πληρώσετε μέσα σε δύο εβδομάδες

Πέντε διαφορετικούς φόρους πρέπει να πληρώσουν μέχρι το…

Δυο νέοι μικροί ήρωες γεννήθηκαν στην Ακριτική Ελλάδα

Δυο νέοι μικροί ήρωες γεννήθηκαν στην Ακριτική Ελλάδα
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Stoiximan, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης ‘Μικροί Ήρωες για την Ελλάδα’, έχει αναλάβει τη στήριξη και ενίσχυση της δράσης της HOPEgenesis, για την ανατροπή του κλίματος υπογεννητικότητας στην ακριτική Ελλάδα, με την ”υιοθέτηση” 10 ακριτικών νησιών, αναλαμβάνοντας όλα τα έξοδα που σχετίζονται με την εγκυμοσύνη και τον τοκετό κάθε γυναίκας που κατοικεί μόνιμα σε αυτά.

Πριν από λίγες ημέρες, δύο μικροί ήρωες, ήρθαν στον κόσμο, από τους Φούρνους και την Σχοινούσα, αποτελώντας τις πρώτες γεννήσεις από την έναρξη της συνεργασίας της Stoiximan με την HOPEgenesis. H HOPEgenesis υποστήριξε τις μητέρες καθ’όλη τη διάρκεια της κύησης, παρέχοντάς τους ολοκληρωμένη ιατρική φροντίδα και καλύπτοντας όλα τα έξοδα που σχετίζονται με την εγκυμοσύνη και τον τοκετό τους, τη μεταφορά και τη διαμονή τους στην Αθήνα.

Η HOPEgenesis έχει ενεργή παρουσία σε 37 νησιά και 130 ηπειρωτικά χωριά της Ελλάδας που παρουσιάζουν αρνητικό ισοζύγιο γεννήσεων και θανάτων τα τελευταία χρόνια. Μέχρι σήμερα η HOPEgenesis έχει υποστηρίξει 31 γυναίκες και έχουν έρθει στον κόσμο 33 μωρά, ενώ τους αμέσως επόμενους μήνες αναμένονται άλλα 27 μωρά. Μέσω του προγράμματός της, η HOPEgenesis προσφέρει ασφάλεια στις γυναίκες που ήδη κυοφορούν και κίνητρο στις υπόλοιπες να τεκνοποιήσουν.

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Μικροί Ήρωες για την Ελλάδα», η Stoiximan συνεχίζει να στηρίζει και να εμπνέεται από τις ιστορίες των ανθρώπων της ακριτικής Ελλάδας, ταξιδεύοντας σε όλο και περισσότερες «μικρές γωνιές» της χώρας, προσφέροντας ευκαιρίες και δυνατότητες για τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων της.

PHOTO GALLERY