ΕΛΛΑΔΑ

Αυτά είναι τα τρία μικρά παιδιά που αγνοούνται στον ποταμό Έβρο (Pics)

Αυτά είναι τα τρία μικρά παιδιά που αγνοούνται στον ποταμό Έβρο (Pics)

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες από τις ελληνικές αστυνομικές αρχές στον ποταμόΈβρογια τον εντοπισμό μίας 36χρονης μητέρας και των τριών μικρών γιών της, ηλικίας κάτω των έξι ετών, τουρκικής υπηκοότητας, που αγνοούνται από τα μεσάνυχτα, όταν ανατράπηκε η βάρκα στην οποία επέβαιναν με πέντε άλλα άτομα, ανάμεσά τους και ο πατέρας των τριών παιδιών.

Φόβοι για νέα τραγωδία στον Έβρο

880x495 cmsv2 15c22251 1678 53de a4bf 558cd7d1d825 3224906

Όλοι είναι Τούρκοι πολίτες. Οι πέντε κατάφεραν να σωθούν, κολυμπώντας μέχρι την ελληνική όχθη, και ειδοποίησαν περίπου στη 1 τα ξημερώματα τις ελληνικές αρχές για το περιστατικό, που συνέβη στο ύψος του Θουρίου Ορεστιάδας.

meric123654

Πρόκειται, όπως όλα δείχνουν, για μία ακόμα περίπτωση διωκόμενων Τούρκων, που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τη χώρα τους για να ξεφύγουν το καθεστώς Ερντογάν.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Τζουμχουριέτ αγνοούνται η 36χρονη μητέρα Hatice Akçabay, ο 7χρονος Ahmet Esat, ο 5χρονος Mesut και ο Bekir Aras, ενός έτους.

Οι πέντε διασωθέντες συνελήφθησαν για παράνομη είσοδο στην χώρα, σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τρεις άνδρες, μία γυναίκα και ένα παιδί. Οι έρευνες για τον εντοπισμό της μάνας και των τριών παιδιών της συνεχίζονται κατά μήκος της παρέβριας ζώνης.

Πηγή: ΕΡΤ, Cumhuriyet