ΕΛΛΑΔΑ

Εικόνες ΣΟΚ - Φωτιά Μάτι: Ανασύρουν συνεχώς νεκρούς από σπίτια και αυτοκίνητα (pics-vids)

Εικόνες ΣΟΚ - Φωτιά Μάτι: Ανασύρουν συνεχώς νεκρούς από σπίτια και αυτοκίνητα (pics-vids)

Φωτιά ΤΩΡΑ | Φωτιά ΤΩΡΑ: Δεν έχει τέλος η ανείπωτη τραγωδία με τις φονικές πυρκαγιές στη Δυτική Αττική. Σύμφωνα με πληροφορίες, σε τρεις περιοχές, στα κάθετα στενά σε Μάτι, Αργυρή Ακτή,Ραφήνα και Κόκκινο Λιμανάκι υπάρχουν παρά πολλά αυτοκίνητα με νεκρούς ανθρώπους, οι οποίοι εγκλωβίστηκαν μέσα σ' αυτά, στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν από την καταστροφική μανία της φωτιάς.

Ρεπορτάζ: Κώστας Τσιτούνας

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Newsbomb.gr, πολλοί άνθρωποι εγκλωβίστηκαν και έχασαν τη ζωή τους μέσα στα σπίτια τους, αφού δεν πρόλαβαν να φύγουν, καθώς οι φλόγες είχαν ζώσει τα πάντα στο πέρασμά τους.

Όπως μεταδίδει ο δημοσιογράφος, Κώστας Τσιτούνας, υπάρχει εκτίμηση πως ο αριθμός των νεκρών θα αυξηθεί, καθώς τα αυτοκίνητα που παγιδεύτηκαν είναι εκατοντάδες και οι Αρχές αναζητούν τυχόν εγκλωβισμένους που βρήκαν φρικτό θάνατο.

Η εικόνες από την οδό Περικλέους στο Μάτι είναι συγκλονιστικές.

fotia mati 18 1
fotia mati 19 1

Είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι διασώστες και δυνάμεις του Λιμενικού περισυλλέγουν εδώ και αρκετή ώρα νεκρούς από την περιοχή Αργυρή Ακτή, στο Μάτι.

Υπενθυμίζεται ότι ο μέχρι στιγμής απολογισμός κάνει λόγο για 24 νεκρούς. Σύμφωνα με το ΕΚΕΠΥ, οι τραυματίες που έχουν διακομιστεί στα νοσοκομεία είναι 156, εκ των οποίων οι 11 είναι διασωληνωμένοι, ενώ έχουν τραυματιστεί ελαφρά και 16 παιδιά.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις τελευταίες ειδήσεις για τα πύρινα μέτωπα