ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Αττική: Θρίλερ με τον αριθμό των αγνοουμένων

Φωτιά στην Αττική: Θρίλερ με τον αριθμό των αγνοουμένων

Φωτιά:Απίστευτο αλαλούμ επικρατεί από το πρωί αναφορικά με τον αριθμό των ανθρώπων τα ίχνη των οποίων χάθηκαν μετά τη φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική.

Θυμίζουμε ότι οι δηλώσεις για άτομα που δεν έχουν δώσει σημεία ζωής γίνονται στον τηλεφωνικό αριθμό 199 της Πυροσβεστικής.

Ωστόσο, στις επίσημες ανακοινώσεις τόσο της εκπροσώπου Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας όσο και του κυβερνητικού εκπροσώπου δεν υπήρξε αναφορά σε αριθμό αγνοουμένων.

Αποτέλεσμα είναι να επικρατεί τεράστια σύγχυση, την ίδια ώρα που δημοσιεύματα - αυθαίρετα - εκτοξεύουν τρομακτικά τον αριθμό των ατόμων που δεν έχουν επικοινωνήσει με τους δικούς τους ανθρώπους.

Το Newsbomb.gr επικοινώνησε με την Πυροσβεστική Υπηρεσία ζητώντας απαντήσεις για το θέμα, ώστε να ενημερώσουμε με εγκυρότητα και αξιοπιστία τους πολίτες αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Δυστυχώς, η απάντηση που λάβαμε είναι πως για την ώρα δεν υπάρχει ανακοινώσιμος αριθμός αγνοουμένων, καθώς η καταγραφή γίνεται ταυτόχρονα από πολλούς φορείς και πρέπει πρώτα τα στοιχεία να συγκεντρωθούν και να αναλυθούν, προτού γίνει η δημοσιοποίησή τους.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά Μάτι: Φρίκη! Μητέρες κάηκαν αγκαλιά με τα παιδιά τους

Φωτιά Μάτι: Συγκλονίζει ο διασώστης που εντόπισε τους 26 νεκρούς (vid)