ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά: Ταυτοποιήθηκε η σορός του Δημήτρη Τουρναβίτη, συζύγου της ηθοποιού Χρύσας Σπηλιώτη

Φωτιά: Ταυτοποιήθηκε η σορός του Δημήτρη Τουρναβίτη, συζύγου της ηθοποιού Χρύσας Σπηλιώτη

Φωτιά Αττική: Τραγικό τέλος είχε η αγωνιώδης αναζήτηση του Δημήτρη Τουρναβίτη, ο οποίος ήταν αγνοούμενος από το απόγευμα της Δευτέρας μαζί με την σύζυγό του, ηθοποιό Χρύσα Σπηλιώτη.

Η ταυτοποίηση έγινε στο νεκροτομείο της Αθήνας, εκεί όπου δεκάδες συγγενείς καταφθάνουν για να αναγνωρίσουν τους δικούς τους ανθρώπους.

ds

Εδώ και πέντε μέρες οι συγγενείς τους ερευνούσαν μαζί με τις Αρχές την περιοχή του Ματιού για να εντοπίσουν ίχνη των δύο αγνοουμένων. Δυστυχώς, όμως, σήμερα το πρωί ο αδερφός του Δημήτρη, Κώστας βρέθηκε στο νεκροτομείο Αθηνών, όπου αναγνώρισε τη σορό του άτυχου άνδρα. Οι έρευνες πλέον επικεντρώνονται στην ηθοποιό Χρύσα Σπηλιώτη, η οποία ακόμα αγνοείται.

Βούτηξε για να βρει ίχνη του ζευγαριού

Ο αδερφός του Δημήτρη Τουρναβίτη, Κώστας μιλώντας στον ΣΚΑΪ χθες, εμφανίστηκε απαισιόδοξος ότι η Χρύσα Σπηλιώτη και ο αδερφός του είναι ζωντανοί. Ωστόσο, ο κ. Κώστας Τουρναβίτης βούτηξε στην παραλία «Αργυρά Ακτή» στο Μάτι, προκειμένου να ερευνήσει ο ίδιος το σημείο.

Σε αυτό το οικόπεδο, όπως ισχυρίστηκε ο αδερφός του συζύγου της ηθοποιού βρέθηκε καμένο το όχημα των δύο αγνοούμενων, τα ίχνη των οποίων χάθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας (23/07/2018).

«Το πρωί της Τρίτης βρήκα ζωντανό στην παραλία το σκύλο της Χρύσας και μία βρεγμένη μπλούζα του αδερφού μου. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έφτασαν εδώ» ανέφερε.