ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιές Αττική: Δραματικές εξελίξεις για τον 13χρονο Δημήτρη - Σβήνουν οι ελπίδες (pic)

Φωτιές Αττική: Δραματικές εξελίξεις για τον 13χρονο Δημήτρη - Σβήνουν οι ελπίδες (pic)

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της εξαφάνισης του 13χρονου αγοριού, που αγνοείται από την ώρα που ξέσπασε η φονική πυρκαγιά που έπληξε την ανατολική Αττική τη Δευτέρα (23/07). Ο πατέρας του παιδιού υποστηρίζει ότι αναγνώρισε το παιδί του, αλλά και τη γιαγιά του, σε φωτογραφίες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

ΑΓΩΝΙΩΔΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ - Η ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΕ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΖΩΝΤΑΝΟ

Missing Alert εκδόθηκε από το «Χαμόγελο του Παιδιού» για τον 13χρονο Δημήτρη Αλεξόπουλο, ο οποίος αγνοείται από τις 23 Ιουλίου, μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στο Μάτι.

Ο Δημήτρης Αλεξόπουλος που εξαφανίστηκε από τις 18:00 το απόγευμα της 23ης Ιουλίου, έχει ύψος 1,65μ., ζυγίζει 58 κιλά, έχει καστανά μάτια και καστανά μαλλιά.

Όποιος έχει πληροφορίες για το παιδί, μπορεί να επικοινωνήσει με το Χαμόγελο του Παιδιού όλο το 24ωρο, στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000, καθώς και σε όλα τα αστυνομικά τμήματα.

Τα ίχνη του 13χρονου Δημήτρη Αλεξόπουλου χάθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στο Μάτι, όπου βρισκόταν με τον θείο του, τον παππού και την γιαγιά του.

Ο πατέρας του υποστηρίζει τώρα ότι αναγνώρισε το παιδί του, αλλά και τη γιαγιά του, σε φωτογραφίες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

fwtia 13xronos3

Ο πατέρας του μικρού Δημήτρη απηύθυνε έκκληση στον άνθρωπο που έβγαλε τις φωτογραφίες, ενώ παράλληλα έλαβε πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες ότι ο 13χρονος Δημήτρης εθεάθη με την γιαγιά του να περιμένουν ένα αλιευτικό σκάφος για να τους σώσει.

Ωστόσο, τόσο ο μικρός Δημήτρης, όσο και η γιαγιά του, δεν έχουν δώσει κανένα σημείο ζωής από το βράδυ της «μαύρης» Δευτέρας και η αγωνία της οικογένειάς τους χτυπάει «κόκκινο».

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ GALLERY:

Διαβάστε επίσης:

Σοκ: Πατέρας πήγε στην εκκλησία και ακύρωσε τη βάπτιση του γιου του που πέθανε στο Μάτι

Φωτιά Χρύσα Σπηλιώτη - Συγκλονιστική στιγμή: Ο αδερφός του συζύγου της βουτάει για να τους βρει