ΕΛΛΑΔΑ

Έλληνες στρατιωτικοί: Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το αεροπλάνο και το... τσούγκρισμα (pics)

Έλληνες στρατιωτικοί: Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το αεροπλάνο και το... τσούγκρισμα (pics)

Φωτογραφία τωνδύο Ελλήνων στρατιωτικών μέσα από το αεροπλάνο της επιστροφής στην Ελλάδα, δημοσίευσε με ανάρτησή του στο Twitter ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος, ο οποίος μαζί με τον υπαρχηγό ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνο Φλώρο μετέβησαν με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος στην Αδριανούπολη, προκειμένου να παραλάβουν και να μεταφέρουν τους Μητρετώδη και Κούκλατζη στην πατρίδα.

«Επιτέλους ελεύθεροι, στο δρόμο για την πατρίδα! Μεγάλη χαρά, μεγάλη επιτυχία. Αποτέλεσμα συστηματικής διπλωματικής προσπάθειας και κινητοποίησης της πολιτείας, των πολιτικών δυνάμεων, με τις ευχές όλων των Ελλήνων. Νέες προοπτικές για ενίσχυση της φιλίας, της καλής γειτονίας και της σταθερότητας στην περιοχή», γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό ο κ. Κατρούγκαλος.

Μάλιστα, ο κ. Κατρούγκαλος συνοδεύει την ανάρτησή του και με μια φωτογραφία με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς μέσα στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος, το οποίο μετέβη στην Αδριανούπολη με εντολή του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

Παράλληλα, χαμόγελα και... τσούγκρισμα ποτηριών περιελάμβανε το ταξίδι των δύο Ελλήνων στρατιωτικών με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος από την Αδριανούπολη στη Θεσσαλονίκη, όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Δείτε τις εικόνες στην γκάλερι.