ΕΛΛΑΔΑ

Φιλοπάππου: Αυτοί είναι οι δύο Πακιστανοί που σκότωσαν τον 25χρονο Νίκο (vid)

Φιλοπάππου: Αυτοί είναι οι δύο Πακιστανοί που σκότωσαν τον 25χρονο Νίκο (vid)

Στα χέρια της Αστυνομίας ο 17χρονος και ο 25χρονος – Ομολόγησαν ότι επιτέθηκαν στον άτυχο φοιτητή και τη φίλη του με σπασμένο μπουκάλι – «Προσπάθησε να μας αποφύγει και έπεσε στο κενό. Δεν θέλαμε να τον σκοτώσουμε», υποστήριξαν στην απολογία τους

Μέλη άγρια συμμορίας που διέπραττε ληστείες σε όλο το κέντρο της Αθήνας φέρονται να είναι οι τρεις συλληφθέντες για την άγρια δολοφονία του 25χρονου φοιτητή τον Δεκαπενταύγουστο στο λόφο του Φιλοπάππου.

25xronos filopappou
Φωτό: Ο 25χρονος Νίκος που βρήκε τραγικό θάνατο στο λόφο του Φιλοπάππου

Πρόκειται για δύο Πακιστανούς, έναν 25χρονο και έναν 17χρονο και έναν Ιρακινό. Και οι τρεις είναι σεσημασμένοι για σωρεία ληστειών.

Οι Πακιστανοί συνελήφθησαν στον συνοριακό σταθμό της Ειδομένης, τη στιγμή που προσπαθούσαν να διαφύγουν από τη χώρα, ενώ ο Ιρακινός εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας.

Στη συνέχεια οδηγήθηκαν και οι τρεις στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, όπου κατά τη διάρκεια της πολύωρης ανάκρισης ομολόγησαν ότι αυτοί είναι οι δράστες.

Οι τρεις συλληφθέντες περιέγραψαν με κάθε λεπτομέρεια πώς έδρασαν στου Φιλοπάππου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, ο ένας Πακιστανός ακινητοποίησε την κοπέλα και άρχισε να ψάχνει τα πράγματά της ενώ, ο ομοεθνής του μαζί με τον άνδρα από το Ιράκ είχαν στα χέρια τους ένα σπασμένο μπουκάλι.

Όπως περιέγραψαν στους αστυνομικούς, με το μπουκάλι αυτό απειλούσαν τον 25χρονο και εκείνος για να προστατευτεί άρχισε να κάνει βήματα προς τα πίσω πάνω στα βράχια, με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό και να σκοτωθεί.

«Τον απειλήσαμε με ένα μαχαίρι και ένα σπασμένο μπουκάλι. Προσπάθησε να μας αποφύγει και έπεσε στο κενό. Δεν θέλαμε να τον σκοτώσουμε», ισχυρίστηκαν.

Αμέσως μετά, και ενώ ο 25χρονος ήταν νεκρός, οι δυο από τους αλλοδαπούς προσπάθησαν να φύγουν από τη χώρα ενώ ο τρίτος επέστρεψε στο κέντρο της Αθήνας σαν να μην συμβαίνει τίποτα καθώς πίστευε ότι ποτέ δεν θα έφταναν στα ίχνη του.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, οι δράστες είναι μέλη μιας από τις συμμορίες των Πακιστανών που δρουν στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, ενώ σημειώνεται ότι απενεργοποίησαν τα κινητά τηλέφωνά τους αμέσως μετά το θάνατο του 25χρονου φοιτητή.

Οι αστυνομικοί είχαν ταυτοποιήσει από την πρώτη στιγμή τους δράστες, καθώς είχε βρεθεί γενετικό τους υλικό και αποτυπώματα σε αντικείμενα, με τα οποία είχαν έρθει σε επαφή την ώρα που άρπαζαν την τσάντα της κοπέλας.

Διαβάστε επίσης:

Πανελλήνιες 2019: Καταργείται η μετάφραση στα Αρχαία Ελληνικά