ΕΛΛΑΔΑ

Αμετανόητος ο πατροκτόνος του Ηρακλείου

Αμετανόητος ο πατροκτόνος του Ηρακλείου

Στα δικαστήρια Ηρακλείου οδηγήθηκε το πρωί της Παρασκευής ο 49χρονος πατροκτόνος ο οποίος όπως παραδέχτηκε σκότωσε τον ίδιο τον πατέρα του με μαχαίρι στο σπίτι τους στα Καμίνια.

Ο 49χρονος που χθες το βράδυ δολοφόνησε τον πατέρα του, σε ερώτηση δημοσιογράφων για τον εαν έχει μετανοιώσει για την αποτρόπαια πράξη του ο ίδιος απάντησε «ΟΧΙ».

Όπως μεταφέρει η neakriti, ο 49χρονος συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου και οδηγήθηκε παρουσία αστυνομικών στην Εισαγγελία χωρίς να είναι ξεκάθαρο αν έχει αντιληφθεί τι έχει συμβεί καθώς σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται υπό την εξάρτηση ουσιών.

Το χρονικό του φονικού

Ο δράστης όταν βγήκε, χθες, επέστρεψε στο πατρικό του και έστησε καρτέρι στον πατέρα του. Περίμενε έξω από το σπίτι και μόλις ο πατέρας του βγήκε έξω, έτρεξε πήγε στην κουζίνα, πηρε ένα μαχαίρι 28 εκ. και τον μαχαίρωσε.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση το θύμα δέχτηκε τέσσερις μαχαιριές στο θώρακα και στην κοιλιακή χώρα.

Ο δράστης φαίνεται να είχε αποφασίσει να εκδικηθεί τον πατέρα του, επειδή, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο τελευταίος δεν μπορούσε άλλο τα ξεσπάσματα βίας του γιου του και μία μέρα πριν, είχε ζητήσει την επέμβαση της Αστυνομίας και του εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 48χρονος τοξικομανής ζητούσε συνεχώς χρήματα και δημιουργούσε καβγάδες.

Διαβάστε επίσης: Τραγωδία στην Κρήτη: Σκότωσε τον πατέρα του επειδή τον είχε καταγγείλει στην Αστυνομία