ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Σπαραγμός για το 18χρονο «άγγελο» που σκοτώθηκε σε τροχαίο - Αγωνία για το φίλο της (pics)

Ηράκλειο: Σπαραγμός για το 18χρονο «άγγελο» που σκοτώθηκε σε τροχαίο - Αγωνία για το φίλο της (pics)

Σε κλίμα σπαραγμού και οδύνης αποχαιρέτησαν, χθες (18/08), συγγενείς και φίλοι τη 18χρονη Μαρία Κλινάκη που σκοτώθηκε σε τροχαίο, την ίδια ώρα που στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο 18χρονος ο οποίος οδηγούσε το μοιραίο δίκυκλο.

Απέραντη θλίψη επικρατεί στην Κρήτη για το 18χρονο «άγγελο» που «έφυγε» νωρίς καθώς σκοτώθηκε σε τροχαίο το πρωί της Τρίτης λίγο αφότου έμαθε ότι εισήχθη στο Πολυτεχνείο Κρήτης.

Τα όνειρά της δεν έγιναν ποτέ πραγματικότητα και η ίδια «έσβησε», αφήνοντας πίσω της βαρύ πένθος.

Απαρηγόρητοι την αποχαιρέτησαν χθες γονείς, φίλοι και συμμαθητές της από το 8ο Λύκειο, όλοι συντετριμμένοι από το «χτύπημα» της μοίρας.

Στο χειρουργείο ο 18χρονος

Αγωνία, την ίδια στιγμή, επικρατεί για το δεύτερο άτομο που επέβαινε στο δίκυκλο το οποίο έπεσε το μοιραίο πρωινό στην οδό Μενεξέδων στο Ηράκλειο. Ο 18χρονος που υπέστη κατάγματα εισήχθη την Τρίτη στο χειρουργείο και νοσηλεύεται πλέον στο ΠΑΓΝΗ.

Το χρονικό της τραγωδίας

Υπενθυμίζεται ότι το 18χρονο κορίτσι επέβαινε σε δίκυκλη μηχανή την οποία οδηγούσε ο νεαρός φίλος της. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το δίκυκλο εξετράπη της πορείας του και χτύπησε σε στύλο της ΔΕΗ στην περιοχή Μεσαμπελιών επί της οδού Μενεξέδων, λίγο έξω από την πόλη του Ηρακλείου.

Η κοπέλα τραυματίστηκε βαριά, με αποτέλεσμα να υποκύψει, ενώ στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο ο 18χρονος.

Πηγή: neakriti.gr