ΕΛΛΑΔΑ

Φονικό στην Πέλλα: Ο 38χρονος «θόλωσε» γιατί η 20χρονη πέρασε στην Κρήτη

Φονικό στην Πέλλα: Ο 38χρονος «θόλωσε» γιατί η 20χρονη πέρασε στην Κρήτη

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το φονικό που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (4/9) στην Κρύα Βρύση Πέλλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού Star ο 38χρονος φερόμενος ως δράστηςεισέβαλε οπλισμένος στο σπίτι μιας οικογένειας προσπαθώντας να σκοτώσει μια 20χρονη κοπέλα, την οποία πολιορκούσε. «Θα σε φάω» της φώναζε. Την ώρα της εισβολής στο σπίτι βρίσκονταν η 20χρονη, η 22χρονη αδελφή της καθώς και ο παππούς και η γιαγιά.

Η 70χρονη γιαγιά των κοριτσιών στην προσπάθεια να προστατέψει την 20χρονη κοπέλα δέχθηκε σκάγια στο στήθος από κυνηγετική καραμπίνα που έφερε ο 38χρονος άνδρας και λίγο αργότερα κατέληξε. Κατά τη διάρκεια του συμβάντος η 22χρονη εγγονή χτυπήθηκε στο χέρι και ο 74χρονος παππούς είχε απλά εκδορές.

Δείτε το βίντεο του STAR που ακολουθεί:

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν όταν ο δράστης έμαθε ότι η 20χρονη κοπέλα που «πολιορκούσε» πέρασε στη Φιλοσοφική Σχολή στο Ρέθυμνο Κρήτης κι έχασε την ψυχραιμία του. Ο δράστης φέρεται να θόλωσε από τον έρωτά για την μικρή κοπέλα και πήγε στο σπίτι της και τη ζητούσε. Ο πατέρας της κοπέλας του είπε ότι η μικρή «δε σε θέλει». Τότε, ο 38χρονος πήγε στο χωριό του, στο Αγγελοχώρι Ημαθίας πήρε μια καραμπίνα και γύρισε ξανά στο σπίτι της κοπέλας.

Από μαρτυρικές καταθέσεις προκύπτει ότι ο δράστης, φτάνοντας έξω από το σπίτι, άνοιξε πυρ με την καραμπίνα, με συνέπεια από τα σκάγια να τραυματιστεί θανάσιμα η γυναίκα. Άγνωστο ακόμη πώς, ο άντρας τραυμάτισε -επίσης- την εγγονή της άτυχης γυναίκας και τον σύζυγό της, οι οποίοι φέρουν ελαφρά τραύματα και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της περιοχής για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Στη συνέχεια ο οπλισμένος άνδρας απομακρύνθηκε από το σημείο και κάποια στιγμή φαίνεται να επιχείρησε να αυτοπυροβοληθεί, αλλά στο μεταξύ ο πατέρας καθώς και δύο φίλοι της οικογένειας τον ακολούθησαν και του επιτέθηκαν. Συνελήφθησαν και οι τρεις με την κατηγορία πρόκλησης σωματικών βλαβών.

Σημειώνεται ότι ο δράστης νοσηλεύεται φρουρούμενος σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ Γιαννιτσών, μετά από χειρουργείο.

Ο παππούς πήρε εξιτήριο και ενδέχεται να πάρει και η 22χρονη.