ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ στην Πρέβεζα: Στο DNA του κρανίου η απάντηση - Ανήκει στην Αγγελική;

Θρίλερ στην Πρέβεζα: Στο DNA του κρανίου η απάντηση - Ανήκει στην Αγγελική;

Η εξαφάνιση της Αγγελικής Πεπόνηστην Πρέβεζα, παραμένει άλυτο μυστήριο για περισσότερα από οκτώ χρόνια.

Η οικογένεια της 26χρονης Αγγελικής, περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα της ανάλυσης DNA, στο κρανίο που βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες κατά τη διάρκεια χωματουργικών εργασιών από ιδιωτικό συνεργείο στη Βιομηχανική Περιοχή της Πρέβεζας.

Το κρανίο, από το οποίο λείπει η κάτω γνάθος, μεταφέρθηκε αρχικά στην ιατροδικαστική υπηρεσία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του καθηγητή Θεόδωρου Βουγιουκλάκη που το εξέτασε, ανήκει σε νεαρή γυναίκα και ήταν θαμμένο έως και 10 χρόνια.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Espresso", την Τετάρτη (17/10), το κρανίο μαζί με δείγμα από το γενετικό υλικό συγγενών της Αγγελικής Πεπόνη, μεταφέρθηκαν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., όπου και α γίνουν οι απαραίτητες αναλύσεις για να διαπιστωθεί αν υπάρχει ταυτοποίηση.

Δείτε φωτογραφίες της αγνοούμενης στη gallery του Newsbomb.gr

Μιλώντας στην εφημερίδα, η αδερφή της αγνοούμενης, Κατερίνα, εξέφρασε την αγωνία της: «Αναμένουμε τα αποτελέσματα, τα οποία δεν γνωρίζουμε πότε θα βγουν. Αν και όλα τα στοιχεία συγκλίνουν στο ενδεχόμενο το κρανίο να ανήκει στην αδελφή μου, δεν μπορούμε να είμαστε 100% σίγουροι αν δεν μάθουμε το πόρισμα της εξέτασης».

Εν τω μεταξύ, άνδρες της 5ης ΕΜΑΚ Ιωαννίνων και εθελοντές «σαρώνουν» από το πρωί την τάφρο που βρέθηκε πριν από 4 ημέρες ένα ανθρώπινο κρανίο. Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές του Αθηναϊκού/Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, τα ευρήματα του ιατροδικαστή είναι συμβατά με την υπόθεση εξαφάνισης μιας νεαρής γυναίκας τον Ιούνιο του 2010 από την περιοχή της Πρέβεζας.

Υπενθυμίζεται ότι η Αγγελική Πεπόνη είχε εξαφανιστεί στις 17 Ιουνίου του 2010. Μέχρι σήμερα, οι δικοί της άνθρωποι δεν έχουν λάβει καμία απάντηση για την τύχη της.

Ο τελευταίος άνθρωπος που την είχε δει ζωντανή πριν εξαφανιστεί, ήταν ο 59χρονος φίλος της, ο οποίος αρνήθηκε ότι γνώριζε το οτιδήποτε για το πού μπορεί να βρίσκεται. Ο ίδιος έλεγε ότι έφυγε από το σπίτι του και έκανε οτοστόπ για να επιστρέψει στο δικό της και από εκείνη τη στιγμή δεν ξέρει τι συνέβη.

Όπως είχε πει τότε, κατά πάσα πιθανότητα να πήγε στην Αλβανία, θέλοντας έτσι να αποπροσανατολίσει τις έρευνες.

Όσο περνούσε ο καιρός όμως, τα στοιχεία που έρχονταν στο φως ήταν επιβαρυντικά για τον ίδιο. Φίλοι της κοπέλας αποκάλυψαν ότι την είχε μπλέξει στα ναρκωτικά, ότι ουσιαστικά ήταν έρμαιό του και ότι την κακοποιούσε σωματικά.

Αρχικά μάλιστα είχε αρνηθεί ότι βρισκόταν μαζί της πριν εξαφανιστεί, όμως ο γιος του τον διέψευσε αποκαλύπτοντας σε τηλεοπτική εκπομπή ότι την είχε δει στο σπίτι του πατέρα του το μεσημέρι της εξαφάνισής της. Επίσης αποκαλύφθηκε ότι το διάστημα πριν εξαφανιστεί είχε συχνή τηλεφωνική επικοινωνία μαζί της, ενώ το σήμα του κινητού της χάθηκε στην περιοχή, όπου ζούσε και εργαζόταν ο 59χρονος.

Μέχρι σήμερα δεν έχει παραδεχθεί απολύτως τίποτα, επιμένει ότι η κοπέλα είναι ζωντανή και ότι ο ίδιος δεν είχε καμία ανάμειξη στην εξαφάνισή της.

Πηγή πληροφοριών: "Espresso", mypreveza

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Τάση για ψυχρή εισβολή στην Ελλάδα του Αγίου Δημητρίου! Τι λέει ο Σάκης Αρναούτογλου (video)

Θρίλερ στη Νίκαια: «Με απήγαγαν» λέει ο αστυνομικός - Μήνυση από τους Πακιστανούς