ΕΛΛΑΔΑ

Δύσκολες ώρες για τον πρώην υπουργό Μανώλη Σκουλάκη: Πέθανε η σύζυγός του (pics)

Δύσκολες ώρες για τον πρώην υπουργό Μανώλη Σκουλάκη: Πέθανε η σύζυγός του (pics)

Μανώλης Σκουλάκης | Ειδήσεις: Στο πένθος έχει βυθιστεί η πόλη των Χανίων για τον αδόκητο χαμό της συζύγου του πρώην δημάρχου και υπουργού, Μανώλη Σκουλάκη, Πόπης Σκουλάκη – Ξηρουχάκη, η οποία πέθανε τη Δευτέρα (05/11/2018) σε ηλικία 60 ετών, νικημένη από τον καρκίνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Flashnews.gr, με απόφαση του δημάρχου Χανίων, Τάσου Βάμβουκα, αναβάλλονται όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του δήμου Χανίων μέχρι και την Τετάρτη (07/11/2018), σε ένδειξη πένθους.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, η σύζυγος του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και δημάρχου Χανίων Μανώλη Σκουλάκη, ήταν μια καταξιωμένη και πολύ αγαπητή μορφή στα Χανιά.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί την Τετάρτη (07/11/2018), στις 15:30 στον ναό της Ευαγγελίστριας και η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο του ναού της Αγίας Φωτεινής. Η σορός της θα βρίσκεται από τις 14:00 στο Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Χανίων.

Παράκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στον σύλλογο «Ορίζοντα».

Το συλλυπητήριο μήνυμα του δημάρχου Χανίων

«Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στον πρώην Υπουργό και Δήμαρχο Χανίων, Μανώλη Σκουλάκη, και την οικογένειά του, για την απώλεια της αγαπημένης του συζύγου.

Ως ένδειξη συμπαράστασης εκ μέρους του Δήμου Χανίων αναβάλλονται όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Δήμου έως και την αυριανή ημέρα».

Η ανακοίνωση του Κινήματος Αλλαγής Χανίων για το χαμό της Πόπης Σκουλάκη - Ξηρουχάκη

«Με βαθύτατη θλίψη πληροφορηθήκαμε το θάνατο της καταξιωμένης δικηγόρου Πόπης Σκουλάκη - Ξηρουχάκη και σύζυγου του Μανώλη Σκουλάκη μετά από μάχη που έδωσε με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Η θανούσα ήταν καταξιωμένη δικηγόρος των Χανίων και μητέρα δύο παιδιών που είχε αποκτήσει με τον σύντροφό της Μανώλη Σκουλάκη .
Η Ν.Ε. Κινήματος Αλλαγής Ν. Χανίων εκφράζει το θερμότατα συλλυπητήρια της στον πρώην βουλευτή και δήμαρχο Χανίων Μανώλη Σκουλάκη και στην αγαπημένη της οικογένεια.

Αντί στεφάνου θα κατατεθεί χρηματικό πόσον στο ίδρυμα ΚΗΦΑΠ "ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ"».

Το συλλυπητήριο μήνυμα του δημάρχου Πλατανιά, Γιάννη Μαλανδράκη

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης, στο άκουσμα του θανάτου της διακεκριμένης Χανιώτισσα Δικηγόρου Κας Πόπης Σκουλάκη-Ξηρουχάκη, προέβηκε στην παρακάτω δήλωση:

«Η είδηση του αιφνίδιου θανάτου της διακεκριμένης Χανιώτισσας Δικηγόρου Κας Πόπης «Σκουλάκη - Ξηρουχάκη, γέμισε με θλίψη τόσο την τοπική κοινωνία των Χανίων όσο και την επιστημονική και αυτοδιοικητική κοινότητα του τόπου μας.

Ο κ. Ιωάννης Μαλανδράκης, εκφράζει τα ειλικρινά του συλλυπητήρια, στον πρώην Υπουργό και πρώην Δήμαρχο Χανίων κ. Μανώλη Σκουλάκη και στην οικογένεια του, για τον πρόωρο χαμό της συζύγου και μητέρας τους».

Πηγή πληροφοριών και φωτογραφιών: flashnews.gr

Διαβάστε επίσης:

Συνταγματική αναθεώρηση και υπογεννητικότητα: Δείτε πώς ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ υποβαθμίζουν ένα σοβαρό θέμα