ΕΛΛΑΔΑ

Κωνσταντίνος Κατσίφας: Στους Βουλιαράτες η σορός του 35χρονου (pics+vid)

Κωνσταντίνος Κατσίφας: Στους Βουλιαράτες η σορός του 35χρονου (pics+vid)

Κωνσταντίνος Κατσίφας: Το Newsbomb.gr στους Βουλιαράτες - Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις

Μετά από 10 μέρες ταλαιπωρίας και ασέβειας από τις αλβανικές Αρχές, η σορός του 35χρονου Έλληνα ομογενούς που έπεσε νεκρός από τα πυρά της αλβανικής αστυνομίας έφτασε επιτέλους στο σπίτι της οικογένειας.

Γονείς, συγγενείς και φίλοι υποδέχθηκαν λίγο μετά τις 16:30 το μεσημέρι της Τετάρτης (7/11) τη σορό του Κωνσταντίνου Κατσίφα η οποία έφτασε τυλιγμένη με την ελληνική σημαία.

Τραγικές ο πατέρας του, η μητέρα του, οι αδερφές του αλλά και όλο το χωριό που έχει βυθιστεί στο πένθος για τον πρόωρο και άδικο χαμό του 35χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα θα τελεστεί την Πέμπτη στις 13:00 το μεσημέρι ενώ αναμένεται να φτάσουν στους Βουλιαράτες αυτοκίνητα και πούλμαν από την Ελλάδα.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την στιγμή που η σορός του 35χρονου έφτασε στο χωριό Βουλιαράτες:

Αίσθηση, πάντως, προκαλεί η αποκάλυψη του δικηγόρου της οικογένειας Κατσίφα, κ. Ναυρίδη, ότι η επιστροφή της σορού δεν έγινε νωρίτερα, «επειδή», όπως είπε, «οι αλβανικές Αρχές φοβούνταν ότι αν γινόταν η κηδεία του Κατσίφα το Σαββατοκύριακο, θα υπήρχαν επεισόδια».

«Πρόκειται για μια ιδιάζουσα περίπτωση, καθώς υπάρχει μειονότητα στην Αλβανία και λόγω της εθνικής εορτής υπήρχε μεγάλη ένταση», πρόσθεσε ο συνήγορος της οικογένειας Κατσίφα.

Κατά τον ίδιο, «η έρευνα της Εισαγγελίας δεν έχει να περιμένει κάτι άλλο δεδομένου ότι πέρασε και το Σαββατοκύριακο».

Εν τω μεταξύ, ο αρχηγός της αλβανικής Αστυνομίας διέψευσε κατηγορηματικά στο κλιμάκιο των Ελλήνων αξιωματικών που πήγε στη γειτονική χώρα, την ύπαρξη βίντεο από την αλβανική αστυνομία που να έχει καταγράψει το αιματηρό περιστατικό με τον 35χρονο ομογενή.

Δείτε το βίντεο από τον απεσταλμένο του Newsbomb.gr στους Βουλιαράτες Κώστα Πλιάκο:

Με ηπειρώτικα μοιρολόγια και έξοδα του Δήμου το τελευταίο «αντίο»

Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί στους Βουλιαράτες αναμένοντας να φτάσει στο σπίτι της οικογένειας η σορός του αδικοχαμένου 35χρονου Έλληνα ομογενούς.

Ο αντιδήμαρχος Δρόπολης κ. Μιχάλης Μάνος, μιλώντας σε δημοσιογράφους, είπε πως ο Δήμος αναλαμβάνει τα έξοδα της κηδείας.

Παράλληλα, γνωστοποίησε πως ο δήμος Δρόπολης θα τοποθετήσει μικροφωνική κατά τη διάρκεια της κηδείας ενώ ο ηπειρώτης τραγουδιστής Σάββας Σιάτρας θα απαγγείλει επικήδειο λόγο μαζί με ένα μοιρολόι που του ζήτησε η μάνα του Κωνσταντίνου.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη Gallery του Newsbomb.gr

Πηγή φωτογραφιών: epirus-tv-news.gr

Διαβάστε επίσης: Κηδεία Κατσίφα: Με ηπειρώτικα μοιρολόγια και έξοδα του Δήμου το τελευταίο «αντίο» (vid)