ΕΛΛΑΔΑ

Κερδίστε το λάδι της χρονιάς!

Κερδίστε το λάδι της χρονιάς!

Θέλετε να κερδίσετε το λάδι της χρονιάς; Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να πάρετε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό μας.

Συνολικά, κληρώνονται 300 κιλά Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Λατζιμάς, αξίας 1800 ευρώ, και αν είστε ανάμεσα στους πέντε τυχερούς θα κερδίσετε από 60 κιλά! Πρόκειται για την καλύτερη ποιότητα ελαιόλαδου, ενώ η πλούσια, φρουτώδης και πικάντικη γεύση του, το κάνει να ξεχωρίζει από όλα τα υπόλοιπα.

fff

Λίγα λόγια για την οικογενειακή επιχείρηση Λατζιμάς

Από το 1991, με σεβασμό στην Κρητική παράδοση και τη γη των προγόνων της, η οικογενειακή επιχείρηση «Λατζιμάς» μετράει ήδη μία πολύχρονη πορεία στο χώρο της ελαιοπαραγωγής. Με πρωταρχικό της μέλημα την παραγωγή ασφαλών προϊόντων για τους καταναλωτές, ελέγχει σχολαστικά όλα τα στάδια παραγωγής, από τη συγκομιδή μέχρι τη συσκευασία.

Επιλέγοντας πάντα τον καλύτερο καρπό, με μεράκι και αμέριστη αγάπη, παράγει στο Βόρειο Μυλοπόταμο Ρεθύμνου Κρήτης, το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο και το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Βιολογικής Καλλιέργειας «Λατζιμάς», διαθέτοντας τα κτήματα, το δικό τους ελαιοτριβείο και τη μονάδα τυποποίησης σε μία περιοχή Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (Π.Ο.Π.).

Το ελαιόλαδο από την επιχείρηση «Λατζιμάς», παράγεται με τη μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης, αποθηκεύεται σε ανοξείδωτες δεξαμενές, συσκευάζεται με τις πιο σύγχρονες προϋποθέσεις και πάντα σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ελαιολάδου. Όλα τα παραπάνω, το καθιστούν ένα ελαιόλαδο με υψηλή διατροφική αξία που παράγεται κάτω από αυστηρές προδιαγραφές, χαρακτηρίζεται από άριστη ποιότητα και γεύση, ενώ διατηρεί όλα τα ευεργετικά συστατικά του καρπού της ελιάς.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό. Εμείς σας ευχόμαστε καλή τύχη!

*Εδώ μπορείτε να διαβάσετε τους όρους του διαγωνισμού!

Μάθετε περισσότερα για το λάδι Λατζιμάς στο site και τη σελίδα στο Facebook

http://www.latzimasoil.gr/
https://www.facebook.com/LatzimasOil/