ΕΛΛΑΔΑ

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για τη δολοφονία της φοιτήτριας: Το μαχαίρι, η βότκα και τα άλλα κορίτσια

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για τη δολοφονία της φοιτήτριας: Το μαχαίρι, η βότκα και τα άλλα κορίτσια

Δεν έχει τέλος η φρίκη - Συνεχίζουν να έρχονται στο φως νέα στοιχεία από τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της η 21χρονη Ελένη, στη Ρόδο - Οι κατηγορούμενοι είχαν οδηγήσει κι άλλες γυναίκες στο σπίτι όπου διαπράχθηκε το έγκλημα

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ 17ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΧΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ

Έρευνα έχει ξεκινήσει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου μετά από επώνυμη καταγγελία αλλά και από αναρτήσεις στο διαδίκτυο σύμφωνα με την οποία οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της φοιτήτριας, είχαν επιβιβάσει στο παρελθόν σε όχημα και άλλα κορίτσια συμπεριλαμβανομένης και μιας 17χρονης. Η ανήλικη μιλώντας στους αστυνομικούς ξεκαθάρισε ότι πράγματι μπήκε στο αυτοκίνητο αλλά παρέστησε ότι δήθεν της τηλεφώνησε ο πατέρας της και βγήκε από αυτό.

Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι ήταν μια πρακτική που οι νεαροί είχαν επαναλάβει αρκετές φορές, οδηγώντας στην ίδια εξοχική κατοικία και άλλα κορίτσια, κάτι που έχει προκύψει -σύμφωνα με πληροφορίες της dimokratiki.gr- από τις απολογίες των κατηγορουμένων κι από άλλα στοιχεία που φέρονται να έχουν συγκεντρωθεί στο πλαίσιο της έρευνας. Για τις περιπτώσεις αυτές δεν έχει προσδιοριστεί τι ακριβώς συνέβη μεταξύ τους.

rodos foititria6

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ειδικότερα ότι ο 19χρονος Αλβανός διατείνεται ότι οι δύο τους είχαν μεταβεί στο πρόσφατο παρελθόν στην ίδια οικία με δύο γυναίκες, φίλες, τις οποίες φέρεται να κατονομάζει.

Είχαν μαχαιρώσει την Ελένη

Ενα άλλο στοιχείο που ερευνάται και αναμένεται να ξεκαθαρίσει με την ολοκλήρωση των εργαστηριακών εξετάσεων από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών είναι ο ισχυρισμός του 21χρονου ότι ο 19χρονος συγκατηγορούμενος του πέραν του ηλεκτρικού σίδερου, χρησιμοποίησε και μαχαίρι κουζίνας με το οποίο χτύπησε την άτυχη φοιτήτρια στο λαιμό γιατί δεν επιθυμούσε να έχει πλήρη σεξουαλική επαφή μαζί του.

Πράγματι τέτοια πλήγματα τα οποία δεν ήταν θανατηφόρα καταγράφηκαν και στην ιατροδικαστική εξέταση, σημειώνει η dimokratiki.gr.

Από τον έλεγχο γενετικού υλικού αλλά και δακτυλικών αποτυπωμάτων σε μαχαίρια που φέρεται να έχουν κατασχεθεί από το σπίτι στους Πεύκους αναμένεται να ξεκαθαρίσει αν έχει υπόσταση ο συγκεκριμένος ισχυρισμός.

Εν τω μεταξύ, οι κατηγορούμενοι φέρονται να έχουν ομολογήσει ότι στην διαδρομή προς την εξοχική κατοικία σταμάτησαν σε ένα οβελιστήριο για να φάνε αλλά το βρήκαν κλειστό ενώ ο 19χρονος ισχυρίστηκε παραπέρα ότι καθόλη τη διαδρομή κατανάλωναν βότκα.

Σύμφωνα επίσης με τα στοιχεία, οι δράστες πέταξαν τα σεντόνια με το αίμα της Ελένης Τοπαλούδη και έπλυναν με χλωρίνη το αυτοκίνητο προκειμένου να μην αντιληφθεί κάτι ο πατέρας του 21χρονου.

Ξυλοκόπησαν άγρια στις φυλακές τον 19χρονο

Θύμα ξυλοδαρμού μέσα στις φυλακές Αυλώνα όπου κρατείται φέρεται να έπεσε ο 19χρονος Αλβανός κατηγορούμενος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, ο νεαρός είχε λεκτική διαμάχη με άλλους κρατούμενους κατά την χθεσινή, πρώτη μέρα παραμονής του στη φυλακή.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως η λογομαχία κατέληξε στον άγριο ξυλοδαρμό του 19χρονου Αλβανού ο οποίος έπεσε αιμόφυρτος.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε το βίντεο του ξυλοδαρμού ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης:

Κοινωνικό Μέρισμα: Αυτό είναι το λάθος που σας πετάει εκτός - Τι πρέπει να κάνετε

Τέλη κυκλοφορίας 2019 - gsis.gr: Αναρτήθηκαν στο TAXIS - Δείτε πόσα θα πληρώσετε ΕΔΩ