ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη: Βγήκαν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων - Η μεγάλη ανατροπή

Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη: Βγήκαν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων - Η μεγάλη ανατροπή

Μια πρώτη ένδειξη για το τι ακριβώς συνέβη τα ξημερώματα της 28ης Νοεμβρίου 2018 στο εξοχικό των Πεύκων, έδωσαν στην Ανακρίτρια Ρόδου, τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων,σε πειστήρια που συνέλεξαν.

Η υπόθεση της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη, παίρνει διαφορετική τροπή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της εφημερίδας «Δημοκρατική», παρά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, από τις εργαστηριακές εξετάσεις βρέθηκαν αποτυπώματα από την αριστερή παλάμη του 19χρονου Αλβανού κατηγορούμενου στη βάση (σιδερώστρα) στην οποία βρισκόταν το σίδερο, για το οποίο οι δύο κατηγορούμενοι διαφωνούν, για το ποιος το ανέλαβε και το ποιος το χρησιμοποίησε για να πλήξει στο πρόσωπο με σφοδρότητα το θύμα.

Πιθανολογείται και αναμένεται να ξεκαθαρίσει με την ολοκλήρωση των εργαστηριακών εξετάσεων, αλλά προφανώς και με την λήψη συμπληρωματικών απολογιών από τους κατηγορούμενους, ότι ο 19χρονος έθεσε το αριστερό του χέρι στη σιδερώστρα και ανέλαβε με το δεξί το σίδερο.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για την υπόθεση

Το σίδερο, που βρέθηκε στο μεταξύ σε σημείο που υπέδειξε ο 19χρονος στους Λιμενικούς στο θαλάσσιο δύσβατο σημείο του κόλπου «Φώκιας» απέναντι από το φυλάκιο Γκίνας, όπου πέταξαν την 21χρονη, πρώτον είναι σπασμένο, ενώ πιθανολογείται ότι λόγω της πολυήμερης παραμονής του στο νερό δεν φέρει ίχνη DNA και αποτυπωμάτων τα οποία είναι αξιολογήσιμα.

Σε κάθε περίπτωση επί του παρόντος μόνο πιθανολογείται ότι η εξιστόρηση των όσων συνέβησαν στο εξοχικό από τον 19χρονο ημεδαπό ταιριάζει περισσότερο στο πρώτο εργαστηριακό εύρημα.

Για την ώρα, οι Αρχές δεν καταλήγουν σε συμπεράσματα. Το ότι βρέθηκε γενετικό υλικό του 19χρονου δεν σημαίνει αυτόματα πως εκείνος είναι ο δράστης της επίθεσης.

Διαβάστε επίσης:

Κοινωνικό μέρισμα 2018: Μπήκαν στους λογαριασμούς τα χρήματα - Αναλυτικά τα ποσά

Νέα κακοκαιρία από το Σάββατο με ισχυρές καταιγίδες. Πώς θα εξελιχθεί ο καιρός μέχρι την Τετάρτη...