ΕΛΛΑΔΑ

Καλή Χρονιά σε όλους τους Έλληνες - Το 2019 ας υπερασπιστούμε τον τόπο μας

Καλή Χρονιά σε όλους τους Έλληνες - Το 2019 ας υπερασπιστούμε τον τόπο μας

Πρωτοχρονιά: Τούτη η χρονιά οφείλει να είναι διαφορετική και να μην μείνει μόνο στα ευχολόγια - Ο ελληνικός λαός δεν έχει να περιμένει από κανέναν - Ούτε από τους ξένους παράγοντες, ούτε από το πολιτικό προσωπικό που κυβερνά - Οι πολίτες αυτού του τόπου οφείλουν να υπερασπιστούν την Ιστορία και τις αξίες της Δημοκρατίας και της Λαϊκής Κυριαρχίας

Η κατάσταση αποσταθεροποίησης που προωθείται στα Βαλκάνια και στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι εξόχως επικίνδυνη και δυστυχώς η χώρα μας είναι στο... μάτι του κυκλώνα με κύρια χαρακτηριστικά την οικονομική και πολιτική αποδυνάμωση και την αδιανόητη υποχωρητικότητα από τις κόκκινες εθνικές γραμμές.

Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας δεν ήταν τυχαίο. Τόνισε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις υπερασπίζονται το ευρωπαϊκό και διεθνές δίκαιο και αν χρειαστεί θα υπερασπίσουν τα ευρωπαϊκά σύνορα που είναι ελληνικά σύνορα.

Η Ελλάδα βάλλεται πανταχόθεν - προς το παρόν σε επίπεδο δηλώσεων - με μια κυβέρνηση ανύπαρκτη.

Αλβανοί, Τούρκοι και Σκοπιανοί, ελέω των μεγάλων δυνάμεων παίζουν το δικό τους γεωστρατηγικό παιχνίδι και κερδίζουν «πόντους» για τις χώρες τους ο καθένας.

Είναι προφανές ότι στα Βαλκάνια επιχειρείται αλλαγή συνόρων, κάτι που έχει γίνει πολλές φορές στο παρελθόν.

Το δυστύχημα είναι ότι η σημερινή κυβέρνηση, όπως όλα δείχνουν, σκύβει εθελόδουλα το κεφάλι σε αυτές τις αλλαγές με κίνδυνο απώλειας εθνικής κυριαρχίας.

Το 2019 ο ελληνικός λαός οφείλει να υψώσει το πολιτικό του εκτόπισμα και να σταματήσει αυτή την υποχωρήτικότητα του πολιτικού προσωπικού.

Καμία συμφωνία δεν θα περάσει με τους Σκοπιανούς, καμία διαπραγμάτευση με τους Αλβανούς, κανένα παζάρι με τους Τούρκους, όσο υπάρχει Έθνος.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. μιλάει συνεχώς για συμβιβασμούς, άγνωστο γιατί.

Κανείς δεν έχει καταλάβει για ποιους λόγους πρέπει να συμβιβαστούμε με τους Τούρκους, με τους Σκοπιανούς ή με τους Αλβανούς.

Όμως δεν είναι μόνο αυτό. Το 2019 ο ελληνικός λαός οφείλει να υψώσει το πολιτικό του ανάστημα στην συνεχιζόμενη φτωχοποίηση.

Δεν μπορεί να δεχόμαστε να ζούμε με επιδόματα πείνας και με κάρτες ανεργίας και να είμαστε ικανοποιημένοι με αυτό.

Η Ελλάδα δεν είναι, ούτε θα γίνει σοβιέτ.

Είναι θέμα αγωγής και όχι καταγωγής, όπως έλεγε ο μεγάλος Ελευθέριος Βενιζέλος.

Το Newsbomb.gr εύχεται σε όλους τους Έλληνες καλη δύναμη και δημιουργικό το 2019.

Μην αφήνετε τις εξελίξεις ούτε να σας προσπερνούν, ούτε να σας σέρνουν...

Σας ευχαριστούμε θερμά και συνεχίζουμε.

Aκολουθήστε το Newsbomb.gr στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Instagram

ΣΥΝΕΧΗΣ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ NEWSBOMB.GR