ΠΑΙΔΕΙΑ

Πανελλήνιες 2015: Διέρρευσε το θέμα στη Νεοελληνική Γλώσσα - Έκθεση

Πανελλήνιες 2015: Διέρρευσε το θέμα στη Νεοελληνική Γλώσσα - Έκθεση

Το θέμα για το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας, στο οποίο εξετάζονται οι υποψήφιοι σήμερα, Δευτέρα 18 Μαΐου αφορά την «πολιτιστική κληρονομιά».

Σύμφωνα με πληροφορίες και με κάθε επιφύλαξη το θέμα της Έκθεσης αφορά Μνημεία και Αρχαιολογικούς χώρους.

Άλλωστε σήμερα, Δευτέρα 18 Μαΐου, είναι η Παγκόσμια Ημέρα των Μουσείων.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

Στα θρανία βρίσκονται το πρωί της Δευτέρας 18 Μαΐου οι υποψήφιοι των Πανελληνίων εξετάσεων που καλούνται να δώσουν τα δυνατά τους στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας.

Με χαμόγελα, αλλά και άγχος οι τελειόφοιτοι των Γενικών Λυκείων ρίχτηκαν στη «μάχη» των πανελληνίων εξετάσεων.
Χωρίς προβλήματα διεξάγονται μέχρι στιγμής οι εξετάσεις με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας.

Η αγωνία των υποψηφίων βρίσκεται στο «κόκκινο», ενώ δεκάδες γονείς περιμένουν καρτερικά έξω από τα εξεταστικά κέντρα τα παιδιά τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

Το Newsbomb.gr θα βρίσκεται για μια ακόμα χρονιά στο πλευρό των μαθητών και σε συνεργασία με τα φροντιστήρια «ΝΕΟ», θα ενημερώνει έγκυρα και έγκαιρα για τα θέματα των Πανελληνίων 2015 και για τις απαντήσεις τους, καθώς και για τις Βάσεις 2015 μόλις ολοκληρωθούν οι Πανελλαδικές 2015.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Τι να έχουν μαζί τους οι υποψήφιοι

Oι μαθητές κατά την είσοδό τους στην αίθουσα της εξέτασης δεν επιτρέπεται να φέρουν μαζί τους βιβλία, τετράδια, σημειώσεις, διορθωτικό (blanco), κινητά τηλέφωνα, υπολογιστικές μηχανές, ηλεκτρονικά μέσα μετάδοσης πληροφοριών ή άλλα αντικείμενα, εκτός από αυτά που επιτρέπει η ΚΕΕ ή ο οικείος Σύλλογος Διδασκόντων, αν πρόκειται για εξέταση μαθήματος σε επίπεδο σχολικής μονάδας. Για τον έλεγχο υπεύθυνοι είναι οι επιτηρητές.

Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π.μ. Ως ώρα έναρξης εξέτασης έχει οριστεί η 08:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων.

Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες.

Σχετικές ειδήσεις