ΠΑΙΔΕΙΑ

Μάθε την πόλη που σπουδάζεις με τη βοήθεια του CU

Μάθε την πόλη που σπουδάζεις με τη βοήθεια του CU

Δίπλα στους φοιτητές, και ιδίως στους πρωτοετείς, βρίσκεται για μία ακόμη φορά το CU, το γνωστό πακέτο καρτοκινητής της Vodafone. Πέραν του ότι το CU μοιράζει τις φοιτητικές ταυτότητες, κάνει προσφορές ειδικά διαμορφωμένες στις ανάγκες των φοιτητών, διοργανώνει και το CU ΦΟΙΤΗTOUR, το οποίο απευθύνεται σε πρωτοετείς φοιτητές με σκοπό να τους βοηθήσει να μάθουν τα πάντα για την πόλη όπου κάνουν έναν νέο ξεκίνημα.

Το CU ΦΟΙΤΗTOUR είναι μία σειρά δωρεάν περιηγήσεων για φοιτητές που μόλις μετακόμισαν σε νέες πόλεις. Σκοπός των περιηγήσεων είναι μέσα σε δύο ώρες, οι πρωτοετείς να συγκεντρώσουν χρόνια γνώσης και εμπειρίας των πιο «περπατημένων» ξεναγών και να μάθουν όλα τα φανερά και κρυμμένα μυστικά της πόλης στην πιο ψαγμένη ξενάγηση. Ακόμα κι αν κάποιος έχει φτάσει στην πόλη την ίδια μέρα, με το CU ΦΟΙΤΗTOUR θα μάθει όλα τα στέκια, τα αξιοθέατα, τα πολιτιστικά δρώμενα, αλλά και πού θα φάει το καλύτερο σουβλάκι, πού θα κάνει την καλύτερη έξοδο ή πού θα πιει τον καλύτερο καφέ. Και βέβαια στο τουρ θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει κι άλλο κόσμο που είναι στην ίδια φάση και επίσης δεν ξέρει από πού να αρχίσει την πρώτη του έξοδο.
Τα CU ΦΟΙΤΗTOURS θα πραγματοποιηθούν σε 4 πόλεις: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο και Πάτρα. Ξεκινάνε στις 16 Οκτωβρίου, με προγραμματισμένες βόλτες και θα διαρκέσουν μέχρι τα τέλη Νοέμβριου. Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές θα πρέπει να επισκεφθούν το http://www.vodafonecu.gr/gr/about-cu/gia-foitites/foititour και να δηλώσουν συμμετοχή. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Τα σημεία αφετηρίας είναι για την Αθήνα στο City Link (οδός Βουκουρεστίου, μπροστά από το θέατρο Παλλάς), για τη Θεσσαλονίκη μπροστά στη ΧΑΝΘ, στην Πάτρα το προαύλιο του Αγ. Ανδρέα και στο Ηράκλειο το Πάρκο Γεωργιάδη (μπροστά από το ομώνυμο άγαλμα).

Σχετικές ειδήσεις