Απάντηση του Ομίλου ΞΥΝΗ σε δημοσίευμα της δημοσιογράφου Γιάννας Παπαδάκου

Newsbomb

Απάντηση του Ομίλου ΞΥΝΗ σε δημοσίευμα της δημοσιογράφου Γιάννας Παπαδάκου

Για άλλη μια φορά, λίγες ημέρες πριν την έναρξη της περιόδου εγγραφών στα ΙΕΚ, δημοσίευμα της δημοσιογράφου Γιάννας Παπαδάκου ρίχνει μομφή και αμφισβητεί τις άδειες του ΙΙΕΚ ΞΥΝΗ, παραλείποντας να ζητήσει την άποψή μας και να αναφέρει σημαντικές πληροφορίες, ώστε ο αναγνώστης να έχει ορθή και πλήρη ενημέρωση.

Η δημοσιογράφος, δείχνοντας υπερβάλλοντα ζήλο μόλις 40 μέρες πριν την εκδίκαση της υπόθεσης και θέλοντας μάλλον να υποκαταστήσει το ρόλο της δικαιοσύνης, ενστερνίζεται και αναμασά το περιεχόμενο μιας μήνυσης. Αναφέρει διεξοδικά το αντικείμενο της μήνυσης (τη νομιμότητα αδειοδότησης του ΙΙΕΚ ΞΥΝΗ), τον μηνυόμενο (μέλη του ΔΣ του ΕΟΠΠΕΠ Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού – Υπουργείου Παιδείας), αλλά παραλείπει να αναφέρει το όνομα του μηνυτή, ο οποίος τυχαίνει να είναι ανταγωνιστής του ΙΙΕΚ ΞΥΝΗ!! Γιατί άραγε;

Με τον ίδιο ζήλο, η δημοσιογράφος φέρεται να θέλει να υποκαταστήσει το ρόλο της Διοίκησης ή να επηρεάσει τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου Παιδείας, προμηνύοντας εξελίξεις. Προβαίνει, επίσης, σε πλήρη αναδημοσίευση του περιεχόμενου βουλεύματος – παρουσιάζοντάς το ως δήθεν ”αποκάλυψη” της δημοσιογράφου – όταν αυτό έχει ήδη αποτελέσει αντικείμενο δημοσιότητας από τον Μάρτιο του 2016. Γιατί άραγε αναμασά τώρα, την κρίσιμη περίοδο εγγραφών, το περιεχόμενο του εν λόγω βουλεύματος και δεν έχει την υπομονή να αναμένει την εκδίκαση της υπόθεσης τον Δεκέμβριο του 2016;

Ο Όμιλος ΞΥΝΗ είναι στη διάθεση κάθε δημοσιογράφου που, σεβόμενος το λειτούργημά του, επιζητεί αμερόληπτα και αντικειμενικά να ρίξει φως στα γεγονότα. Ο Όμιλος ΞΥΝΗ, εμπιστεύεται επίσης την Ελληνική Δικαιοσύνη και επιφυλάσσεται για την πλήρη αποκατάσταση του ονόματός του στις δικαστικές αίθουσες, όπως άλλωστε έχει συμβεί σε όλες τις περιπτώσεις μέχρι στιγμής.

Ο Όμιλος ΞΥΝΗ, στα 60 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας του έχει υπηρετήσει επάξια το χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης και κατάρτισης. Σήμερα, 60 χρόνια μετά, κοιτάει μπροστά, ακολουθεί με αμείωτο ρυθμό το μονοπάτι της προόδου, με αξιοπρέπεια, δε σκοντάφτει στα εμπόδια της παρακμής που εδώ και 7 έτη προσπαθούν να θέσουν κάποιοι με αθέμιτα μέσα στην πορεία της εξέλιξής του.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 5279550

www.xinis.edu.gr
info@xinis.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved