ΠΑΙΔΕΙΑ

Θεσσαλονίκη - ΠΡΟΣΟΧΗ! Αυτά τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά λόγω των προβλημάτων υδροδότησης

Θεσσαλονίκη - ΠΡΟΣΟΧΗ! Αυτά τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά λόγω των προβλημάτων υδροδότησης

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα Παρασκευή (30/3) αρκετά σχολεία σε δήμους του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης, λόγω των προβλημάτων υδροδότησης που παρουσιάζονται τα τελευταία 24ωρα ύστερα από τη σοβαρή βλάβη στον κεντρικό αγωγό της Αραβησσού.

Με ανακοίνωση της η διοίκηση δήμου Θεσσαλονίκης αναφέρει πως «λόγω των προβλημάτων υδροδότησης θα παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή, 30 Μαρτίου, όσα σχολεία δεν έχουν υδροδοτηθεί έως την Πέμπτη 29 Μαρτίου».

«Την απόφαση για το ποια σχολεία θα κλείσουν ή όχι, μετά την ανακοίνωση του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη, θα την λάβουν οι διευθυντές», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού του δήμου Θεσσαλονίκης, Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης.

Επίσης, κλειστά θα παραμείνουν σήμερα όλα τα σχολεία σε Πυλαία και Πανόραμα, εξαιτίας των προβλημάτων υδροδότησης, σύμφωνα με απόφαση του δημάρχου Πυλαίας - Χορτιάτη, Ιγνάτιου Καϊτεζίδη.

Κλειστά θα παραμείνουν την Παρασκευή όσα σχολεία δεν υδροδοτήθηκαν την Πέμπτη, λόγω της βλάβης του κεντρικού αγωγού της ΕΥΑΘ, ανακοίνωσε ο Δήμος Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης.

Στο δήμο Αμπελοκήπων - Μενεμένης, με απόφαση του δημάρχου, Λάζαρου Κυρίζογλου, σήμερα το πρωί, με την έναρξη του ωραρίου των μαθημάτων δεν θα μπουν τα παιδιά στις αίθουσες, εάν δεν έχει αποκατασταθεί η υδροδότηση στα σχολεία.

Στον δήμο Νεάπολης - Συκεών κλειστά θα μείνουν τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στις δημοτικές ενότητες Συκεών και Αγίου Παύλου. Στη δημοτική ενότητα Νεάπολης κλειστά θα παραμείνουν το Πειραματικό Γυμνάσιο, το Πειραματικό Λύκειο, το 2ο ΓΕΛ το ΕΠΑΛ, το 4ο Γυμνάσιο και 5ο Γυμνάσιο, ενώ όλα τα υπόλοιπα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά. Ανοιχτοί θα παραμείνουν όλοι οι βρεφικοί και παιδικοί σταθμοί του δήμου.

Λόγω των προβλημάτων υδροδότησης δεν λειτούργησαν σήμερα το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και τα αναγνωστήρια της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του ΑΠΘ.

ΑΠΕ

Σχετικές ειδήσεις