Ενδοσχολικές εξετάσεις: Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των εξετάσεων για Γυμνάσια και Λύκεια

Νewsbomb

Ενδοσχολικές εξετάσεις: Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των εξετάσεων για Γυμνάσια και Λύκεια

Ανακοινώθηκαν και επίσημα με σχετικές εγκυκλίους οι ημερομηνίες για την διεξαγωγή των ενδοσχολικών εξετάσεων για τα Γυμνάσια και τα Λύκεια της χώρας για το σχολικό έτος 2017-2018.

Σύμφωνα με τις εγκυκλίους του υπουργείου Παιδείας, οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις για τα Γυμνάσια της χώρας θα διεξαχθούν από την Παρασκευή 1η Ιουνίου 2018 έως και την Τετάρτη 6η Ιουνίου.

Για τα Λύκεια της χώρας και συγκεκριμένα για τις προαγωγικές εξετάσεις των μαθητών της Α΄ και Β΄ τάξης των Ημερησίων ΓΕ.Λ. και της Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξης των Εσπερινών ΓΕ.Λ. της πρώτης εξεταστικής περιόδου διεξάγονται από την Τρίτη 29 Μαΐου 2018 έως την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018.

Σημειώνεται ότι για τους μαθητές Λυκείων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που απουσίαζαν δικαιολογημένα οι επαναληπτικές εξετάσεις θα ολοκληρωθούν έως και τη Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018, που είναι και η ημερομηνία έκδοσης των αποτελεσμάτων των εξετάσεων.

Τέλος, σημειώνεται επίσης ότι οι εξετάσεις των μαθητών των Γυμνασίων που απουσίαζαν δικαιολογημένα θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί έως και την Πέμπτη 7 Ιουνίου.

Η εγκύκλιος για τον Προγραμματισμό εξετάσεων των Γυμνασίων για το σχολικό έτος 2017-2018

Η εγκύκλιος για τον Προγραμματισμό εξετάσεων των Γενικών Λυκείων σχολικού έτους 2017-2018

Ό,τι συμβαίνει, σκάει και στο Instagram! Ακολούθησέ μας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved