ΠΑΙΔΕΙΑ

Πρωτοποριακά προγράμματα σπουδών στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ

Πρωτοποριακά προγράμματα σπουδών στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ

Τα ανταγωνιστικά προγράμματα σπουδών που είναι σχεδιασμένα με γνώμονα τις ανάγκες που επικρατούν στην αγορά εργασίας μπορούν να αποτελέσουν το πρώτο βήμα για μία επιτυχημένη καριέρα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Με γνώμονα το παραπάνω, το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, που αποτελεί μέλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΟΜΗΡΟΣ, ο οποίος εδώ και επτά δεκαετίες αποτελεί τον πλέον σύγχρονο και αξιόπιστο φορέα ιδιωτικής εκπαίδευσης, προσφέρει σύγχρονα και πρωτοποριακά προγράμματα υψηλής ζήτησης που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας.

Μαγειρική, ζαχαροπλαστική, δημοσιογραφία, ομορφιά, αθλητισμός, τουριστικά επαγγέλματα, νέες τεχνολογίες, ναυτιλιακά, επαγγέλματα υγείας, παιδαγωγικά είναι οι τομείς με περισσότερες από 70 ειδικότητες αιχμής ανάμεσα στις οποίες μπορούν να επιλέξουν οι σπουδαστές του. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ στο κέντρο της Αθήνας, του Πειραιά και της Λάρισας*, οι κορυφαίες συνεργασίες με επαγγελματίες του χώρου και με εταιρείες είναι τα «δυνατά» χαρτιά του εκπαιδευτικού ιδρύματος.

omiros

Αρκεί μόνο να αναφέρουμε τις συνεργασίες με τους κορυφαίους επαγγελματίες της αγοράς, όπως ο Άκης Πετρετζίκης, ο Στέλιος Παρλιάρος, οι Goin'Through, η Τέτα Καμπουρέλη, ο Αχιλλέας Χαρίτος, ο Γιώργος Αυτιάς, ο Βασίλης Σκουντής, η Χριστίνα Βραχάλη κ.ά. που δίνουν τη δυνατότητα στους νέους να εμβαθύνουν στον τομέα τους και να μάθουν από τους καλύτερους, αποκτώντας πρακτικές γνώσεις και εμπειρία.

Παράλληλα, τα διεθνή βραβεία, οι διακρίσεις και το ρεκόρ επαγγελματικής αποκατάστασης των αποφοίτων του, καθιστούν το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ την κατάλληλη επιλογή για επιτυχημένες σπουδές και άμεση επαγγελματική αποκατάσταση. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω του Γραφείου Διασύνδεσης με την Αγορά Εργασίας που φέρνει τους σπουδαστές σε επαφή με επιχειρήσεις από κάθε κλάδο και μέσω της ειδικής ιστοσελίδας career.omiros.gr.

Το παραπάνω αποδεικνύεται και από την επίσημη και αξιόπιστη έρευνα –ALCO 2016- σχετικά με την επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων ΙΕΚ: Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ βρίσκεται στην πρώτη θέση καθώς επτά στους δέκα αποφοίτους του εργάζονται στον τομέα των σπουδών τους!

omiros3

(*Υπό Αδειοδότηση)

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.omiros.gr