ΠΑΙΔΕΙΑ

Επαγγελματική εξασφάλιση στην Ελλάδα του σήμερα

Επαγγελματική εξασφάλιση στην Ελλάδα του σήμερα

Οι αλλαγές που σημειώνονται στην ελληνική οικονομία δημιουργούν συνεχώς νέες ευνοϊκές συνθήκες επαγγελματικής καταξίωσης.

Η αναζήτηση εργασίας γίνεται εύκολη υπόθεση όταν συνδυαστούν αρμονικά η σωστή επαγγελματική κατάρτιση, η δημιουργία ατομικού προφίλ και οι δυνατότητες προώθησης που παρέχουν τα σύγχρονα μέσα επικοινωνίας.

Στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ η μετάβαση από την εκπαίδευση στην εργασία γίνεται άμεσα και επιτυχημένα. Ο απόφοιτος του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, όχι μόνο διαθέτει ολοκληρωμένη εκπαίδευση και κατάρτιση στο αντικείμενο των σπουδών του, αλλά και ένα πλήθος προσωπικών και κοινωνικών δεξιοτήτων που τον καθιστούν ανταγωνιστικό και συμβάλουν στην ομαλή ένταξη του στην αγορά εργασίας.

Το ανεξάρτητο και αυτόνομο Career Office του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ δρα συμβουλευτικά, καθοδηγεί και στηρίζει εξατομικευμένα κάθε σπουδαστή και απόφοιτο με σκοπό την επαγγελματική του αποκατάσταση και σταδιοδρομία.

1.1 copy

Η δημιουργία ενός ολοκληρωμένου δικτύου συνεργατών (Business Networking) και η ανάπτυξη του Personal Branding κάθε σπουδαστή έχουν οδηγήσει ένα ποσοστό άνω του 96% των σπουδαστών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ να έχουν ήδη απορροφηθεί από την αγορά εργασίας.

Το δίκτυο των συνεργαζόμενων Φορέων Απασχόλησης καλύπτει όλους του τομείς δραστηριότητας της αγοράς εργασίας σε Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα σε όλη την Ελλάδα και αναπτύσσεται συνεχώς ώστε να καλύπτει πλήρως τα ενδιαφέροντα και τις επαγγελματικές επιδιώξεις των σπουδαστών και αποφοίτων του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

Τα Career Days που διοργανώνει το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ αποτελούν τον άμεσο συνδετικό κρίκο μεταξύ σπουδαστών/αποφοίτων και αγοράς εργασίας. Οι σπουδαστές και απόφοιτοι του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ έχουν την ευκαιρία να κάνουν το πρώτο βήμα προς την επαγγελματική τους αποκατάσταση πραγματοποιώντας γόνιμες συναντήσεις με εκπροσώπους κορυφαίων εταιρειών του κλάδου τους και να αναδείξουν την άριστη κατάρτισή τους.

Μέσω της πλατφόρμας www.iekdeltajobs.gr οι σπουδαστές και απόφοιτοι του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται άμεσα για όλες τις προσφερόμενες νέες θέσεις εργασίας και να επιλέγουν τις θέσεις εργασίας που ταιριάζουν καλύτερα στο δικό τους ατομικό προφίλ.

1.2

Το Career Office του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ δρα συμβουλευτικά και εξατομικευμένα προς κάθε σπουδαστή ώστε να τον βοηθήσει να χτίσει και να προωθήσει την εικόνα του εαυτού του, να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό βιογραφικό και να αναπτύξει σύγχρονες τεχνικές επικοινωνίας. Το Career Office επενδύει ιδιαίτερα στην εκπαίδευση των σπουδαστών στη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για την προώθηση του επαγγελματικού τους προφίλ καθώς τo Networking μέσω Facebook, Linkedin, Instagram και Twitter είναι ισχυρός σύμμαχος στην αναζήτηση εργασίας.

Επιπλέον, το Career Office του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ είναι εδώ για να σε βοηθήσει να κάνεις πράξη τη δική σου επαγγελματική πρόταση. Με την πείρα και τις γνώσεις που διαθέτει το εξειδικευμένο προσωπικό του Career Office του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στηρίζει κάθε σπουδαστή και απόφοιτο να δημιουργήσει το δικό του business plan, να αναζητήσει τους κατάλληλους φορείς χρηματοδότησης, να δημιουργήσει τη δική του start up.

Κάθε απόφοιτος του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ είναι ο επόμενος επιτυχημένος επαγγελματίας!

logo

Ιπποκράτους 22, 106 80, Αθήνα

Λ. Θηβών 197, 121 34, Περιστέρι

Τηλ: 2108225983

E-mail: info@iekdelta.gr

NEO SITE: www.iekdelta.gr