ΠΑΙΔΕΙΑ

Youth Empowered: Τα σεμινάρια ξεκίνησαν και δεν πρέπει να λείπει κανείς!

Youth Empowered: Τα σεμινάρια ξεκίνησαν και δεν πρέπει να λείπει κανείς!

Αναρωτιέσαι ποιο θα είναι το επόμενο βήμα που θα σε φέρει ποιο κοντά στο μεγάλο σου στόχο; Οραματίζεσαι μία λαμπρή καριέρα, αλλά δεν έχεις την παραμικρή ιδέα από που να ξεκινήσεις; Δεν είσαι σίγουρος ότι διαθέτεις ακόμη όλα τα απαραίτητα εφόδια για να πας παρακάτω; Το Youth Empowered έχει τον τρόπο να δώσει απαντήσεις σε όλα σου τα ερωτήματα.

2 copy

Το Youth Empowered είναι μία υπερσύγχρονη online διαδικτυακή πλατφόρμα, ειδικά σχεδιασμένη για να παρέχει δωρεάν διαδραστικά σεμινάρια σε πραγματικό χρόνο. Αν είσαι από 18 έως 30 ετών, δεν εργάζεσαι και ζεις στην Ελλάδα, μη χάνεις άλλο χρόνο! Μπες σήμερα στην πλατφόρμα του Youth Empowered, κάνε την εγγραφή σου online συμπληρώνοντας τα στοιχεία σου και κυνήγησε το μέλλον που ανοίγεται μπροστά σου.

3 copy

Τα μαθήματα έχουν ήδη ξεκινήσει, είναι ανοιχτά σε όλους και εντελώς δωρεάν. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά, 13 Virtual Classrooms, γύρω από μία μεγάλη γκάμα θεματικών, από μέντορες και υψηλόβαθμα έμπειρα στελέχη της αγοράς που θα μοιραστούν μαζί σου τις γνώσεις που αποκόμισαν στην πολυετή τους επαγγελματική πορεία. Θα μάθεις όλα τα νέα Market Trends, βασικές αρχές οικονομικών, πως θα κάνεις το βιογραφικό σου να ξεχωρίσει ανάμεσα από χιλιάδες άλλα θα αναπτύξεις και νέες πρακτικές δεξιότητες διαχείρισης χρόνου, διαπραγμάτευσης και πωλήσεων.

4

Πιο συγκεκριμένα, στις 13 Νοεμβρίου, 16:00-17:00, ο Βασίλης Βέλκος, συνιδρυτής του Code.Hub, του πρώτου hub Πληροφορικής που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα θα σε «οπλίσει» με τα απαραίτητα interview tips, για να καταφέρεις να αναδείξεις τον εαυτό σου σε μία επαγγελματική συνέντευξη, ακόμη και αν δεν έχεις κάποιο προϋπηρεσία. Πρόκειται για ένα σεμινάριο που θα σε προετοιμάσει κατάλληλα για τον πιο απαιτητικό εργοδότη και θα «ξεκλειδώσει» τις πόρτες για την επαγγελματική σου καταξίωση. Αναμφίβολα δεν πρέπει να λείπεις!

Επιπλέον, στις 30 Νοεμβρίου, 12:00- 13:00, ο Δημήτρης Αλεβιζόπουλος BSS Functional Commercial Leader της Coca-Cola Τρία Έψιλον, θα περάσει από τη θεωρία του Project Management στην πράξη, φέρνοντας ένα case study από την επαγγελματική του εμπειρία, για να αναλύσετε μαζί τα στάδια που περιλαμβάνει ένα σωστά οργανωμένο Project Management, υπογραμμίζοντας συγχρόνως τις απαραίτητες ικανότητες που χρειάζεται να έχει κάποιος για να φέρει εις πέρας επιτυχώς ένα project.

5

Μέχρι τότε, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι την απαραίτητη εγγραφή. Δημιουργώντας το δικό σου προσωποποιημένο προφίλ, δίνοντας κάποιες βασικές πληροφορίες, μπορείς να περιηγηθείς στο διαδικτυακό περιβάλλον της πλατφόρμας, κατευθυνόμενος από τις ανάγκες και τον ελεύθερο χρόνο που έχεις στη διάθεσή σου. Η συγκεκριμένη πλατφόρμα θα είναι για σένα το μέσο με το οποίο θα μπορείς σε πραγματικό χρόνο να επικοινωνείς όχι μόνο με τους μέντορες που βρίσκονται πάντα στη διάθεσή σου, αλλά και με όλους τους υπόλοιπους συμμετέχοντες.

6

Το Youth Empowered είναι ένα πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας που εντάσσεται στην ευρύτερη πλατφόρμα προγραμμάτων της Coca-Cola Τρία Έψιλον και της Coca-Cola. Σκοπό έχει να βοηθήσει έμπρακτα όσους περισσότερους νέους μπορεί, δημιουργώντας τις προδιαγραφές για ένα ακόμη πιο σίγουρο μέλλον. Μιλώντας με αριθμούς, από την έναρξη του προγράμματος, το Youth Empowered προσμετράει περισσότερους από 5.000 εγγεγραμμένους χρήστες, ενώ 550 από αυτούς έχουν παρακολουθήσει τέσσερα physical trainings και ένα αξιοσημείωτο ποσοστό της τάξης του 98% δηλώνει ότι βοηθήθηκε ουσιαστικά από το πρόγραμμα.

Μην καθυστερείς άλλο! Κάνε σήμερα κιόλας το μικρό βήμα που χρειάζεται, για να ξεκινήσει η μεγάλη επαγγελματική καριέρα που οραματίζεσαι. Η πρωτοποριακή πλατφόρμα του Youth Empowered και τα 143 πεπειραμένα στελέχη της αγοράς, θα είναι οι συνοδοιπόροι που θα σε καθοδηγήσουν να κάνεις όλα τα επόμενα βήματα που χρειάζεται στο μακρύ ταξίδι προς την καταξίωση.