ΠΑΙΔΕΙΑ

Κλειστά σχολεία: Σε αυτές τις περιοχές δεν θα ανοίξουν σήμερα Παρασκευή (15/2) - Δείτε αναλυτικά

Κλειστά σχολεία: Σε αυτές τις περιοχές δεν θα ανοίξουν σήμερα Παρασκευή (15/2) - Δείτε αναλυτικά
EUROKINISSI

Κακοκαιρία | κλειστά σχολεία: Τα προβλήματα που άφησε πίσω της η κακοκαιρία «Χιόνη», παραμένουν σε αρκετές περιοχές της χώρας.

Την απόφαση για να μην ανοίξουν τα σχολεία έλαβαν οι δήμαρχοι αρκετών περιοχών, προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια κυρίως στις μετακινήσεις των μαθητών, καθώς πολλοί δρόμοι έχουν υποστεί ζημιές από την κακοκαιρία και άλλοι παραμένουν κλειστοί, λόγω καταπτώσεων και κατολισθήσεων βράχων.

Κρήτη

Δήμος Πλατανιά Χανίων

Με απόφαση του Δημάρχου Πλατανιά κ. Ιωάννη Μαλανδράκης, έκλεισαν όλες οι σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Πλατανιά καθώς και των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών (Βουκολιών, Σκινέ, Κολυμβαρίου), για σήμερα την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019 , λόγω των ακραίων και δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν σε όλες τις δημοτικές ενότητες του Δήμου και με γνώμονα την ανάγκη προστασίας και ασφάλειας των μετακινούμενων μαθητών και εκπαιδευτικών σε όλα τα σχολεία του Δήμου Πλατανιά.

Δήμος Κισσάμου Χανίων

O Δήμαρχος Κισσάμου, λαμβάνοντας υπόψη τα έντονα καιρικά φαινόμενα που επικρατούν σε όλη την έκταση του Δήμου μας, αποφάσισε με την υπ’ αρ. 83/14.02.2019 απόφασή του, να παραμείνουν και την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019 κλειστά όλα τα σχολεία της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Κισσάμου.

Δήμος Καντάνου - Σελίνου Χανίων

Ο Δήμαρχος Καντάνου - Σελίνου αποφάσισε τη μη λειτουργία των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καντάνου-Σελίνου καθώς και των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών (Καντάνου, Κουντούρας και Παλαιόχωρας) για σήμερα, Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019, λόγω των ακραίων και δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν σε όλες τις δημοτικές ενότητες του Δήμου και με γνώμονα την ανάγκη προστασίας και ασφάλειας των μαθητών και εκπαιδευτικών.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Κυκλάδες

Δήμος Σύρου

Την αναστολή λειτουργίας του των Σχολικών Μονάδων που στεγάζονται στο Σχολικό Συγκρότημα Ξηροκάμπου του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, την σήμερα Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019, λόγω εκτάκτων καιρικών φαινομένων, αποφάσισε ο δήμαρχος Σύρου - Ερμούπολης.

Σχετικές ειδήσεις