ΕΛΛΑΔΑ

Πιστεύετε ότι έχει χαθεί ο έλεγχος στην διαχείριση των μεταναστευτικών ροών;

Πιστεύετε ότι έχει χαθεί ο έλεγχος στην διαχείριση των μεταναστευτικών ροών;

Η εξέλιξη των μεταναστευτικών ροών συνιστά πλέον μείζον εθνικό ζήτημα και δυστυχώς η κυβέρνηση της ΝΔ – όπως και η προηγούμενη του ΣΥΡΙΖΑ – εμφανίζεται εγκλωβισμένη και χωρίς σχέδιο. Ψηφίστε τώρα στο poll του Newsbomb.gr: Μπορεί η Ελλάδα να διαχειριστεί και να αφομοιώσει όλο αυτόν τον όγκο; 

Η κυβέρνηση της ΝΔ αν και προεκλογικά ήταν βέβαιη ότι θα λύσει το πρόβλημα, τώρα ζητά την συναίνεση του ΣΥΡΙΖΑ και των υπόλοιπων κομμάτων για να πειστεί ο ελληνικός λαός ότι οι μετανάστες θα μείνουν εδώ μόνιμα και άρα πρέπει να τους ενσωματώσουμε.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Ενδεικτική του κλίματος που επικρατεί στο κυβερνητικό επιτελείο είναι η πρόσφατη δήλωση του υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοΐδη κατά την διάρκεια της συζήτησης του ασύλου, όπου παραδέχθηκε ουσιαστικά ότι οι ροές θα... περάσουν από πάνω μας.

«… αν συνεχίσουμε σαν την στρουθοκάμηλο να κρύβουμε το πρόβλημα, είναι βέβαιο ότι οι ροές θα περάσουν από πάνω μας, όχι δίπλα μας», είπε και επεσήμανε με νόημα πως «ο χρόνος μας κυνηγά γιατί οι βάρκες στο Αιγαίο δεν σταματούν να έρχονται κι όσο περνούν οι μέρες έρχονται και περισσότερες γιατί έτσι έχει αποφασίσει η γείτονα χώρα», είπε από το βήμα της Βουλής ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Ψηφίστε τώρα στο poll του Newsbomb.gr

Πιστεύετε ότι η κυβέρνηση έχει χάσει τον έλεγχο στην διαχείριση των μεταναστευτικών ροών;

  • 94%
  • 4%
  • 1%
886 συμμετοχές. Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί