ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Περιστέρι: Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει το δολοφόνο λίγο πριν την εκτέλεση;

Δολοφονία Περιστέρι: Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει το δολοφόνο λίγο πριν την εκτέλεση;
Δείχνει αυτό το βίντεο τον δολοφόνο του Τούρκου;

Φύλλο και φτερό κάνουν οι Αρχές τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας τόσο στην καφετέρια του ηθοποιού, Μάνου Παπαγιάννη, στο Περιστέρι όπου σημειώθηκε το άγριο έγκλημα πριν λίγες ημέρες, όσο και από κάμερες τις περιοχής.

Θέμα χρόνου είναι ο εντοπισμός του δράστη της στυγερής εκτέλεσης του νεαρού Τούρκου στο Περιστέρι, σύμφωνα με το Star, καθώς οι κάμερες ασφαλείας φαίνεται πως έχουν «συλλάβει» τον δολοφόνο αλλά και τον τρόπο με τον οποίο διέφυγε από το σημείο.

Από τα πλάνα που έχουν από την καφετέρια στο Περιστέρι, οι αστυνομικοί έχουν μια σχεδόν ξεκάθαρη εικόνα του δράστη. Πρόκειται για έναν άνδρα μετρίου αναστήματος, με κοντό μαλλί, ο οποίος φορούσε μια μπλε κοντομάνικη μπλούζα αλλά και γυαλιά ηλίου.

Από άλλο βίντεο ντοκουμέντο, λοιπόν, που παρουσιάζει το STAR φαίνεται λίγο πριν από την στυγερή εκτέλεση, ένας άνδρας με μπλε μπλούζα να κινείται με μηχανή στα γύρω στενά στο Περιστέρι.

Τώρα οι Αστυνομικοί προσπαθούν να εξακριβώσουν εάν ο άνδρας που φαίνεται στο βίντεο πριν από τη δολοφονία είναι ο ίδιος που λίγο αργότερα πυροβόλησε τρεις φορές το θύμα του, στην πλάτη και το κεφάλι, πριν ξεκινήσει να τον χτυπά με μανία και τελικά εξαφανιστεί πεζός στα στενά!

Επίσης γνωρίζουν μέχρι ένα σημείο την πορεία του και εξετάζουν τα πλάνα για να διαπιστώσουν αν τον περίμενε συνεργός κοντά στην καφετέρια στο Περιστέρι.

Σε άλλο βίντεο, λίγο μετά την δολοφονία φαίνεται μια μηχανή με δύο άνδρες να απομακρύνεται από το σημείο με μεγάλη ταχύτητα.

Την ίδια ώρα, οι Αρχές εντόπισαν την σύζυγο του 25χρονου θύματος, η οποία τόνισε πως δεν έχει ξαναδεί ποτέ τον δράστη, αλλά και πως δεν είχε ιδέα για τυχόν διαφορές του συζύγου της με οποιονδήποτε.

«Ήρθαμε στην Ελλάδα πριν ενάμιση χρόνο. Δεν δουλεύαμε. Μας έστελναν λεφτά οι γονείς μας», τόνισε ακόμη.

Την ίδια ώρα, οι μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής αλλά και θαμώνων που έγιναν ξαφνικά αυτόπτες μάρτυρες μια σοκαριστικής δολοφονίας στην καφετέρια στο Περιστέρι είναι συγκλονιστικές.

«Άκουσα πυροβολισμούς, έτρεξα να δω τι συμβαίνει και είδα το παλικάρι στην κατάσταση που ξέρουμε», λέει ένας άνδρας…

Διαβάστε επίσης:

Φρικτό τροχαίο στο Άργος με ένα νεκρό – Εκσφενδονίστηκε από το αμάξι ο συνοδηγός