ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Κυνικός ο δολοφόνος της βιολόγου - «Δεν πίστευα ότι θα την βρουν»

Κρήτη: Κυνικός ο δολοφόνος της βιολόγου - «Δεν πίστευα ότι θα την βρουν»

Σοκ προκαλούν τα όσα είπε κατά την διάρκεια συμπληρωματικής του κατάθεσης στους ανακριτές, ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος της Suzanne Eaton.

«Έχοντας μικρή ταχύτητα, χτυπούσα με το αυτοκίνητο όσες γυναίκες μου άρεσαν. Έχω "πειράξει" με αυτόν το τρόπο πολλές κοπέλες. Ήθελα να τις γνωρίσω. Πολλές φορές κατέβαινα να τους ζητήσω συγγνώμη. Με την Αμερικανίδα θόλωσα και τη χτύπησα δύο φορές για να τη βιάσω μετά».

Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις που φέρνει στο φως η Real News για τις επιθέσεις εναντίον γυναικών από τον 27χρονο Γιάννη Παρασκάκη ο οποίος το βράδυ της Τετάρτης μεταφέρθηκε στις φυλακές Τρίπολης μετά τη σύλληψή του για τον φόνο και τον βιασμό της Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ήτον.

Περιγράφοντας τον τρόπο δράσης του ο Παρασκάκης αποκάλυψε «πως συνήθως τις ακολουθούσα με ταχύτητα 10 χλμ. για αρκετή απόσταση. Τις πείραζα, τις φόβιζα και τις ενοχλούσα με τον τρόπο αυτό. Κάποιες που μου άρεσαν τις χτυπούσα κιόλας. Θυμάμαι πως σε μία ξένη κατέβηκα από το αμάξι και της είπα πως ήμουν αφηρημένος και της ζητούσα συγγνώμη. Προσφέρθηκα να τη βοηθήσω να τη μεταφέρω στο νοσοκομείο. Ήθελα να γνωριστώ μαζί τους».

Ο δράστης του άγριου φονικού και του βιασμού της Σούζαν Ήτον μεταφέρθηκε από το Τμήμα Μεταγωγών στις φυλακές Τριπόλεως το βράδυ της Τετάρτης από όπου επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον ιερέα πατέρα του και τη σύζυγό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 27χρονος εκμυστηρεύτηκε στους αστυνομικούς πως «δεν πίστευα ότι θα με εντόπιζαν για το φόνο της Αμερικανίδας Την πέταξα στη σήραγγα του γερμανικού οχυρού για να μην την εντοπίσουν. Δεν περίμενα ότι θα με ανακαλύψουν τόσο σύντομα».

Διαβάστε επίσης:

Αποκάλυψη - «βόμβα» πρώην διοικητή της ΚΥΠ για την Τουρκία