ΕΛΛΑΔΑ

Μαγικό χριστουγεννιάτικο κονσέρτο στο Golden Hall

Μαγικό χριστουγεννιάτικο κονσέρτο στο Golden Hall

Το Golden Hall σας υποδέχεται και σας ξεναγεί στον κόσμο των Χριστουγέννων με μια μεγάλη συναυλία αφιερωμένη στα ωραιότερα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Το αγαπημένο μας εμπορικό κέντρο συνεχίζει να σκορπάει τη μαγεία των ημερών και να μοιράζει χαμόγελα στους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες του.

Το μαγικό Χριστουγεννιάτικο Κονσέρτο θα πραγματοποιηθεί στις 21 Δεκεμβρίου στον εξωτερικό χώρο του εμπορικού κέντρου και αναμένεται να φέρει ένα Νεοϋορκέζικο αέρα στην Αθήνα.

Μία μεγάλη 26μελή ορχήστρα θα παίζει old time classics ενώ μία μεγάλη έκπληξη περιμένει τους επισκέπτες του Golden Hall εκείνη την ημέρα. Ο τραγουδιστής Λούκας Γιώρκας θα τραγουδήσει υπό τη συνοδεία της ορχήστρας αγαπημένα κομμάτια που έχουν τραγουδήσει μεγάλοι καλλιτέχνες, όπως ο Frank Sinatra και o Michael Buble. Η ορχήστρα και ο διάσημος καλλιτέχνης, υπόσχονται να σας χαρίσουν το ωραιότερο μουσικό παραμύθι και να προσφέρουν ένα μαγευτικό απόγευμα γεμάτο τραγούδι και θετική διάθεση.

Την εορταστική ατμόσφαιρα θα ζεστάνει ακόμη περισσότερο το χριστουγεννιάτικο στολισμένο σπιτάκι, το οποίο θα είναι τριγυρισμένο από βαρέλια με φωτιές δημιουργώντας την πιο χριστουγεννιάτικη διάθεση. Καθώς την περίοδο των Χριστουγέννων χαρίζουμε δώρα στους αγαπημένους μας ανθρώπους, το Golden Hall θα προσφέρει σε όλους τους επισκέπτες αμέτρητα δωράκια έκπληξη καθώς και το μοναδικό χριστουγεννιάτικο ποτό Gluhwein το οποίο πρόκειται να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Τα φετινά Χριστούγεννα είναι μαγικά στο Golden Hall, όπου οι εκπλήξεις δεν σταματούν ποτέ.

Golden Hall…First of All!