ΕΛΛΑΔΑ

Βαρύ πένθος για τον Λάκη Λαζόπουλο: Πέθανε η σύζυγός του Τασούλα - Ποια η επιθυμία της οικογένειας

Βαρύ πένθος για τον Λάκη Λαζόπουλο: Πέθανε η σύζυγός του Τασούλα - Ποια η επιθυμία της οικογένειας
INTIME NEWS

Έφυγε από τη ζωή, ύστερα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο η σύζυγός του Λάκη Λαζόπουλου - Δύσκολες ώρες για την οικογένεια του

Δύσκολες ώρες περνάει ο Λάκης Λαζόπουλος καθώς έφυγε από τη ζωή, ύστερα από τρία χρόνια σκληρής μάχης με τον καρκίνο το βράδυ της Πέμπτης (22/8), η 60χρονη σύζυγός του, Τασούλα.

Δίπλα της όλο το προηγούμενο διάστημα, κατά τη διάρκεια της θεραπείας της, ήταν σιωπηρά και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ο Λάκης Λαζόπουλος, η κόρη τους, Μαριέλλη, συγγενείς και φίλοι.

Επιθυμία της οικογένειας είναι να μην καλυφθεί η τελετή δημοσιογραφικά ή φωτογραφικά. Επίσης δεν επιθυμεί καμία δημοσιότητα και καλούνται όλοι οι εκπρόσωποι του Τύπου και οι φωτογράφοι να σεβαστούν το πένθος της.

Η Τασούλα και ο Λάκης Λαζόπουλος γνωρίστηκαν στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, όταν οι δυο τους σπούδαζαν Νομική. Έγιναν ζευγάρι και στη συνέχεια, το 1983, παντρεύτηκαν στη Λάρισα.

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο (24/8) στο πρώτο νεκροταφείο, ενώ σύμφωνα με επιθυμία της θα ταφεί στη γενέτειρά της, στην πόλη της Δράμας.

Δείτε στην gallery περισσότερες φωτογραφίες:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Αγωνία για 5χρονο αγοράκι στη Χαλκιδική: Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα

Απίστευτο: Δείτε τι βρέθηκε στην οροφή σπιτιού – Έπαθαν όλοι ΣΟΚ με αυτό που είδαν (pics)

Σχετικές ειδήσεις