ΕΛΛΑΔΑ

Αίγιο: Ξεσπά ο πατέρας του παιδιού - «Μην τον αφήνετε ελεύθερο, θα κάνω κακό» (vids)

Αίγιο: Ξεσπά ο πατέρας του παιδιού - «Μην τον αφήνετε ελεύθερο, θα κάνω κακό» (vids)
tempo24.news

Σοκ και οργή στην τοπική κοινωνία του Αιγίου μετά την τραγωδία το βράδυ της Κυριακής (25/08), όπου ένας 28χρονος οδηγός, παρέσυρε και σκότωσε μια 67χρονη γιαγιά και το μόλις ενός έτους εγγόνι της

Συγκλονίζει το ξέσπασμα του πατέρα λίγες ώρες μετά την ασύλληπτη τραγωδία στο Αίγιο με θύματα το μόλις ενάμιση έτους παιδί του και την γιαγιά του.

Σε πλήρη απόγνωση βρίσκεται ο πατέρας, ο οποίος μέσα σε μια στιγμή έχασε το παιδί του και τη μητέρα του με έναν τόσο τραγικό τρόπο. «Άνοιξε το κεφαλάκι του. Το πήρα αγκαλιά και το φίλησα. Και η μανούλα μου. Θέλω να πω στην αστυνομία να μην τον αφήσουν, γιατί θα κάνω κακό και ας πάω φυλακή, δεν με νοιάζει. Πήγε και ανέβηκε πάνω στο πεζοδρόμιο, ήταν μεθυσμένος», ανέφερε με δάκρυα στα μάτια.

Οι γονείς του παιδιού αδυνατούν να πιστέψουν το κακό που βρήκε την οικογένειά τους ενώ οι μαρτυρίες όσων βρέθηκαν στο σημείο του δυστυχήματος, σοκάρουν.

Ελεύθερος o 28χρονος

Ελεύθερος αφέθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού/Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, μετά την απολογία του στο ναυτοδικείο Πειραιά (ορίσθηκε τακτική δικάσιμος), ο 28χρονος ο οποίος χθες κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες παρέσυρε με το αυτοκίνητό του μία 67χρονη και το λίγων μηνών εγγονάκι της στην παλαιά Εθνική Οδό Πατρών-Αιγίου, μεταξύ των κοινοτήτων Καμαρών και Λόγγου.

Ο οδηγός, σύμφωνα με την Αστυνομία, εγκατέλειψε τα θύματά του αβοήθητα και προσπάθησε να διαφύγει.

Ο 28χρονος δεν είναι μόνιμο στέλεχος του Πολεμικού Ναυτικού, αλλά υπηρετεί τη θητεία του ως σημαιοφόρος επίκουρος αξιωματικός καθώς έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού.

Πώς έγινε το φρικτό τροχαίο

Με ιλιγγιώδη ταχύτητα κινούνταν, σύμφωνα με πληροφορίες, το όχημα που παρέσυρε την 67χρονη και το λίγων μηνών εγγονάκι της το απόγευμα της Κυριακής (25/08), στην περιοχή των Καμαρών.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου, ερχόμενος από το Λαμπίρι με ιλιγγιώδη ταχύτητα, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του στην προσπάθειά του να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα. Το αποτέλεσμα ήταν να καβαλήσει το πεζοδρόμιο και να σαρώσει γιαγιά και εγγονό, που είχαν βγει βόλτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protionline.gr, ο οδηγός (ο οποίος υπηρετεί στο Πολεμικό Ναυτικό) δε σταμάτησε για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες και συνελήφθη λίγο αργότερα στον Λόγγο, από άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιάλειας. Μάλιστα στην προσπάθειά του να διαφύγει έπεσε στη θάλασσα και ανέβηκε σε βάρκα αλλά εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Τα θύματα διακομίσθηκαν στο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Δείτε το σημείο της τραγωδίας στην παρακάτω Gallery:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Μύκονος: Παρήγγειλε μπριζόλα – Έπαθε ΣΟΚ όταν είδε τον λογαριασμό

Βάσεις 2019: Πότε βγαίνουν και πού θα τις δείτε