ΕΛΛΑΔΑ

Καστοριά: Το χρονικό μιας στυγερής δολοφονίας

Καστοριά: Το χρονικό μιας στυγερής δολοφονίας

«Λυπάμαι και συγγνώμη... ό,τι έγινε πλέον δεν αλλάζει... σε αγάπησα... σε αγαπάω και θα συνεχίσω να σε αγαπάω Μάου μου!!!. 1 ολόκληρο χρόνο μαζί και από εδώ και πέρα για πάντα ως την αιωνιότητα μαζί! Καλό ταξίδι και έρχομαι και εγώ μαζί σου! Άλλωστε 1 χρόνο τώρα ποτέ δεν άφησε ο ένας τον άλλο μόνο του... Έρχομαι (Νιέχ-Νιέχ μου).

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι αυτά τα λόγια που ήταν γραμμένα στο λογαριασμό του 35χρονου Στάθη Ευσταθίου θα σήμαιναν και την αντίστροφη μέτρηση για τη ζωή της 21χρονης Ανδριάνας Γαρδικιώτη.

Λίγη ώρα αργότερα ο 35χρονος έβαψε το χέρι του με το αίμα της άτυχης κοπέλας, που εδώ και ένα χρόνο διατηρούσε σχέση μαζί της, καρφώνοντας δέκα φορές ένα μαχαίρι στην καρδιά της και ένα κατσαβίδι στο λαιμό της!

Τα ξημερώματα της Παρασκεής οι κάτοικοι της Καστοριάς βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο έγκλημα πάθους.

Όλοι μιλούσαν για έναν μεγάλο έρωτα

Οι δυο τους γνωρίστηκαν από κοινούς φίλους στην Καστοριά πριν από έναν χρόνο. Το κορίτσι είχε πάει για να σπουδάσει Δημόσιες Σχέσεις στο ΤΕΙ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha FM, ο δράστης κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και διοργάνωνε διάφορα events.

Η 21χρονη ήταν γνωστή στην τοπική κοινωνία καθώς συμμετείχε στην παρουσίαση του τοπικού καρναβαλιού, τα Ραγκουτσάρια, με γνωστό παρουσιαστή της Καστοριάς.

Όλοι μιλούσαν για ένα ζευγάρι πολύ ερωτευμένο που δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα για σχόλια.

Και όμως, μία λογομαχία ήταν αρκετή για να καρφώσει ο 35χρονος δέκα θανάσιμες μαχαιριές στην καρδιά της κοπέλας.

Το χρονικό της στυγερής δολοφονίας

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τα ξημερώματα της Παρασκευής, η κοπέλα είχε έναν έντονο καυγά στο σπίτι της με τον 35χρονο Στάθη Ευσταθίου.

Αφού την ανάγκασε να ανεβάσει στο προφίλ της στο Facebook φωτογραφίες που απεικονίζονται οι δυο τους σε τρυφερές στιγμές, έγραψε στον δικό του λογαριασμό τα λόγια που προμήνυαν την άγρια δολοφονία της.

Λίγη ώρα αργότερα ο 35χρονος αφού έβαλε τη νεαρή στο αυτοκίνητό του την μαχαίρωσε δέκα φορές καρδιά και της κάρφωσε ένα κατσαβίδι στο λαιμό.

Ωστόσο, πήρε το άψυχο σώμα της κοπέλας και το πέταξε στη λίμνη, όπου και βρήκαν το πρωί του Σαββάτου οι περαστικοί.

Η καταδίωξη και ο σοβαρός τραυματισμός του

Ο Στάθης Ευσταθίου έχοντας βαμμένα με αίμα τα χέρια του πήρε το αυτοκίνητό του προκειμένου να κατευθυνθεί προς το Κιλκίς. Ωστόσο, η αστυνομία έκανε νόημα στον 35χρονο να σταματήσει, καθώς θεώρησαν ότι κινείται ύποπτα.

Αντίθετα, ο δράστης, σύμφωνα με την αστυνομία, ανέπτυξε ταχύτητα και έπειτα από καταδίωξη, το αυτοκίνητό του εξετράπη με αποτέλεσμα να πέσει σε κολώνα της ΔΕΗ και να τραυματιστεί σοβαρά. Ο αστυνομικός έλεγχος που έγινε στο ΙΧ βρήκε ίχνη από αίμα και μαλλιά στο πορτ μπαγκάζ.

Ο 35χρονος, ο οποίος ομολόγησε τις πράξεις του, νοσηλεύεται φρουρούμενος και θα οδηγηθεί ενώπιον κ. αρμόδιου Εισαγγελέα Πρωτοδικών. Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καστοριάς

Παιδική πορνογραφία βαραίνει το βιογραφικό του

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Στάθης Ευσταθίου έχει απασχολήσει τις Αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης της δολοφονίας που έχει σοκάρει το πανελλήνιο φέρεται να κατηγορείται για προμήθεια, κατοχή και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας αλλά και για παράνομη οπλοκατοχή.

Η εισαγγελέας είχε ενεργοποιήσει μάλιστα διάταξη του νόμου που προβλέπει τη δημοσιοποίηση του ονόματος για εγκλήματα σε βάρος ανηλίκων.