Στέφανος Τσιτσιπάς: Η συγκινητική ανάρτησή του προς όλα τα παιδιά

Ιωάννα Κατσίμπα Ιωάννα Κατσίμπα

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η συγκινητική ανάρτησή του προς όλα τα παιδιά
Το μήνυμα του Έλληνα τενίστα
ΙΝΤΙΜΕ

Μήνυμα προς όλα τα παιδιά, έστειλε μέσω Facebook ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ένα συγκινητικό μήνυμα προς όλα τα παιδιά έστειλε μέσω Facebook ο Στέφανος Τσιτσιπάς, εν αναμονή της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.

Στην ανάρτησή του ο 21χρονος Έλληνας τενίστας θίγει το άκρως ευαίσθητο ζήτημα του bullying, παρακινώντας τα παιδιά όταν βλέπουν συμπεριφορές εκφοβισμού ή κάποιους που δυσκολεύονται να κάνουν φίλους, να μην στέκονται αμέτοχα.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ανέφερε τα εξής: «Μια θερμή παράκληση προς όλα τα παιδιά σας που θα επιστρέψουν στο σχολείο τις επόμενες ημέρες: Αν βλέπετε κάποιον που δυσκολεύεται να κάνει φίλους ή δέχεται bullying επειδή αυτός/αυτή δεν έχει πολλούς φίλους ή επειδή είναι ντροπαλός ή όχι τόσο καλά ντυμένος... Σας παρακαλώ να επέμβετε! Πείτε ένα γεια ή τουλάχιστον χαμογελάστε τους. Ποτέ δεν ξέρετε τι μπορεί να αντιμετωπίζει αυτό το άτομο έξω από το σχολείο. Η καλοσύνη σας μπορεί απλά να κάνει μεγάλη διαφορά στη ζωή κάποιου. Να είστε το άτομο που προσφέρει στους άλλους. Απλές μικρές χειρονομίες όπως αυτή πάντα εκτιμώνται στη ζωή».

Διαβάστε επίσης:

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την Εκπαίδευση σήμερα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved