ΕΛΛΑΔΑ

Ζάκυνθος: «Μαϊμού» τυφλοί θα δουν... τον Εισαγγελέα

Ζάκυνθος: «Μαϊμού» τυφλοί θα δουν... τον Εισαγγελέα

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθούν δύο δήθεν ανάπηροι στη Ζάκυνθο, με την κατηγορία της παράνομης είσπραξης χρημάτων χωρίς την προσκόμιση των νόμιμων παραστατικών.

Πρόκειται για πρόσωπα με μεγάλη οικονομική επιφάνεια και θέσεις, γεγονός το οποίο εξόργισε τον δήμαρχο του νησιού Στέλιος Μποζίκης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα imerazante.gr, ο δήμαρχος είναι αποφασισμένος να φθάσει μέχρι τέλους την υπόθεση που αφορά στα επιδόματα τυφλότητας που λαμβάνουν εκατοντάδες συμπολίτες μας, πολλοί εκ των οποίων στην πραγματικότητα δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα αναπηρίας.

Άλλωστε, είχε δεσμευθεί για τον έλεγχο των φακέλων όσων λαμβάνουν το σχετικό επίδομα από την Κοινωνική Υπηρεσία του δήμου και την εκκαθάριση αυτής της απαράδεκτης κατάστασης η οποία μας εκθέτει ως κοινωνία προκειμένου να μπει ένα τέλος στο καθεστώς της αυθαιρεσίας και της ανομίας που θεμελιώθηκε και υπηρετήθηκε από γνωστά πολιτικά και ιατρικά κυκλώματα στη Ζάκυνθο, τα προηγούμενα χρόνια, με στόχο την εξασφάλιση πολιτικών και οικονομικών ωφελημάτων.