ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά ΤΩΡΑ στο Δομοκό

Φωτιά ΤΩΡΑ στο Δομοκό

Φωτιά τώρα: Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο.

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα στην περιοχή του Πετρωτού Δομοκού. Η πυρκαγιά καίει χαμηλή δασική βλάστηση και είναι μακριά από το χωριό.

Στο σημείο έχουν κινητοποιηθεί δυνάμεις από το Δομοκό και τη Λαμία, ενώ από αέρος κάνουν ρίψεις τα δύο PZL από το αεροδρόμιο της Λαμίας και δύο ακόμη αεροσκάφη Canadair. Επίσης, επιχειρούν 33 πυροσβέστες με 11 οχήματα και 2 ομάδα πεζοπόρου τμήματος με 13 πυροσβέστες και 2 PZL.

Πυρκαγιά στην Ζάκυνθο

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη πυρκαγιά στα Λαγκαδάκια Ζακύνθου. Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιονίων Νήσων, Ανδρέας Ρίζος, η φωτιά καίει δασική έκταση και καταβάλλονται υπεράνθρωπες προσπάθειες να τεθεί υπό έλεγχο.

Πυρκαγιά στην Κάρυστο

Μάχη με τις φλόγες δίνει η Πυροσβεστική προκειμένου να θέσει υπό έλεγχο τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Παρασκευής (06/09), σε αγροτοδασική έκταση, λίγο έξω από την Κάρυστο.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας η δύναμη που επιχειρεί στο Βατήσι φτάνει πλέον τους 57 πυροσβέστες και 23 οχήματα ενώ από αέρος συνδράμουν 2 καναντέρ και 1 ελικόπτερο.

Το σημείο όπου μαίνεται η φωτιά είναι δύσβατο, με αποτέλεσμα οι πυροσβεστικές δυνάμεις να δυσκολεύονται να το προσεγγίσουν.

Το μέτωπο της φωτιάς ξεκίνησε στην περιοχή Βατήσι και όπως ανέφερε νωρίτερα ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής, καίει χαμηλή βλάστηση ενώ δεν κινδυνεύουν κατοικίες.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος: Σκοτώθηκε πασίγνωστη τραγουδίστρια σε τροχαίο

Νέα δημοσκόπηση: Δείτε τη διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – Τι λένε οι πολίτες για τη διακυβέρνηση Μητσοτάκη

Σχετικές ειδήσεις