ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: «Δεν θα ξεχάσω τα γέλια μας» - Συγκινεί η Άλκιστις Πρωτοψάλτη

Πέθανε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: «Δεν θα ξεχάσω τα γέλια μας» - Συγκινεί η Άλκιστις Πρωτοψάλτη
Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας είναι ο πιο σημαντικός τραγουδοποιός της γενιάς του, όπως δήλωσε η ίδια η Άλκιστις Πρωτοψάλτη.
INTIME

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας είναι ο πιο σημαντικός τραγουδοποιός της γενιάς του, όπως δήλωσε η ίδια.

Μια πολύ άσχημη ημέρα ξημέρωσε όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, σχολιάζοντας την είδηση του θανάτου του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, η οποία, όπως είπε, έσκασε σαν βόμβα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο αγαπητός τραγουδοποιός και τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή από καρδιακή προσβολή τα ξημερώματα της Δευτέρας (09/09).

Τις τελευταίες ημέρες και μετά τη συναυλία που πραγματοποίησε με τον Νίκο Πορτοκάλογλου στον Βόλο, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας διέμενε στο σπίτι που διατηρούσε στον Πτελεό.

Σήμερα τα ξημερώματα, διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο του Βόλου, μετά από καρδιακή προσβολή που πιθανότητα υπέστη στη διάρκεια της νύχτας.

Αύριο Τρίτη, επρόκειτο να δώσει συναυλία μαζί με τον Νίκο Πορτοκάλογλου στο Ηρώδειο για τους σκοπούς της οργάνωσης «Μαζί για το παιδί».

Με το που έγινε γνωστή η είδηση για τον θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, πλήθος κόσμου από τον καλλιτεχνικό χώρο, αποχαιρέτησαν μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον σπουδαίο καλλιτέχνη, εκφράζοντας την θλίψη τους για την μεγάλη αυτή απώλεια.

Η τραγουδίστρια Άλκηστις Πρωτοψάλτη, μιλώντας στον Ant1 τόνισε ότι ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας είναι ο πιο σημαντικός τραγουδοποιός της γενιάς του, μια όμορφη ψυχή που θα ζει μέσα από τα τραγούδια του.

«Δεν μπορώ να ξεχάσω τα γέλια που κάναμε. Σαν να είναι αστείο αυτό… Δεν το πιστεύω» ανέφερε χαρακτηριστικά η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, προσθέτοντας: «Θα ζει στις ψυχές μας».

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Τα συγκινητικά μηνύματα στα social media

Σχετικές ειδήσεις