ΕΛΛΑΔΑ

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Ραγίζει καρδιές το αντίο του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στον φίλο του

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Ραγίζει καρδιές το αντίο του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στον φίλο του

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Με μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook o Βασίλης Παπακωνσταντίνου είπε το δικό του αντίο στον αγαπημένο του φίλο, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Μάλιστα ανάρτησε στο Facebook το τραγούδι που είχαν ερμηνεύσει μαζί «να δεις τι σου έχω για μετά».

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου έγραψε, «Λαυρέντη μου πολυαγαπημένε. Να ΄χεις καλό ταξίδι για την γειτονιά των αγγέλων. Δώσε μια αγκαλιά κι από μένα σε όλα τα φιλαράκια που σε περιμένουν. Καλή αντάμωση ρεεε. Βασίλης»

Δείτε την συγκλονιστική ανάρτηση στη gallery:

Πού και πότε θα γίνει η κηδεία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Η κηδεία του καλλιτέχνη θα γίνει την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου στο Κοιμητήριο Ζωγράφου, όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του με ανάρτησή της στο Facebook.

Παράλληλα η οικογένεια του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα έκανε έκκληση αντί στεφάνων να ενισχυθεί η πρωτοβουλία Ένωση «Μαζί για το παιδί».

Η συναυλία «Μαζί για το Παιδί» που έμεινε στα σκαριά

Το τρένο της κοινής πορείας του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και του Νίκου Πορτοκάλογλου που ξεκίνησε πέρυσι με το πρόγραμμα που παρουσίαζαν, θα τερμάτιζε την Τρίτη 10/9 στο Ηρώδειο σε μια μεγαλειώδη συναυλία για τους σκοπούς της οργάνωσης «Μαζί για το Παιδί».

Ωστόσο, ο αδόκητος χαμός του ηγέτη του γκρουπ «Τερμίτες», με το οποίο ο Μαχαιρίτσας και ο Αντώνης Μιτζέλος, άφησαν ανεξίτηλο το στίγμα τους στην ελληνική μουσική σκηνή, ματαιώνει τα σχέδια της οργάνωσης, που χάνει έναν ακόμη σπουδαίο πρέσβη του έργου της.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Δύσκολες ώρες για τον Σίντνεϊ Πουατιέ: Αγνοούνται 23 μέλη της οικογένειάς του (pics+vid)

Συγκίνηση: Βαφτίστηκε το μωρό που έχασε τους γονείς του σε χείμαρρο στην Κρήτη