ΕΛΛΑΔΑ

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: «Ράγισαν» καρδιές στο Καλλιμάρμαρο (video)

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: «Ράγισαν» καρδιές στο Καλλιμάρμαρο (video)
Οι διοργανωτές, μετά το πέρας της συναυλίας, ανακοίνωσαν πως ένα μέρος των εσόδων της συναυλίας θα διατεθεί για τους σκοπούς της Ένωσης «Μαζί για το παιδί» .
INTIME

Οι διοργανωτές, μετά το πέρας της συναυλίας, ανακοίνωσαν πως ένα μέρος των εσόδων της συναυλίας θα διατεθεί για τους σκοπούς της Ένωσης «Μαζί για το παιδί».

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η συναυλία για τους σκοπούς του «Όλοι μαζί μπορούμε» στο Καλλιμάρμαρο το βράδυ της Δευτέρας (09/09), καθώς πραγματοποιήθηκε λίγες ώρες μετά την είδηση για τον ξαφνικό θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Πλήθος καλλιτεχνών παρευρέθηκαν στην συναυλία και τίμησαν το έργο του μεγάλου λαϊκού συνθέτη Χρήστου Νικολόπουλου, ενώ όπως ήταν αναμενόμενο δεν ξέχασαν και τον σπουδαίο τραγουδοποιό, καθώς άνοιξαν τη συναυλία με το τραγούδι «Και τι ζητάω» συνοδεία των χιλιάδων θεατών που αποχαιρέτησαν και αυτοί με τον τρόπο αυτό τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα αναφέρθηκαν και η Σία Κοσιώνη και ο Γιώργος Καπουτζίδης παρουσιάζοντας τη συναυλία.

Οι διοργανωτές, μετά το πέρας της συναυλίας, ανακοίνωσαν πως ένα μέρος των εσόδων της συναυλίας θα διατεθεί για τους σκοπούς της Ένωσης «Μαζί για το παιδί» για την οποία ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας θα έδινε συναυλία απόψε στο Ηρώδειο με τον Νίκο Πορτοκάλογλου αλλά τελικά ακυρώθηκε λόγω του χαμού του μεγάλου καλλιτέχνη.

Δείτε το βίντεο με το οποίο αποχαιρέτησαν τον μεγάλο Έλληνα τραγουδοποιό:

Δείτε επίσης:

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: «Μία ευκαιρία στον Παράδεισο να πάω» - Ο αποχαιρετισμός μιας γενιάς

Σχετικές ειδήσεις