ΕΛΛΑΔΑ

Κομοτηνή: Ένας νεκρός και οκτώ τραυματίες σε τροχαίο με μετανάστες στην Εγνατία Οδό (vid)

Κομοτηνή: Ένας νεκρός και οκτώ τραυματίες σε τροχαίο με μετανάστες στην Εγνατία Οδό (vid)
In Τime (αρχείου)

Ένας νεκρός, τρία άτομα με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις (ο ένας σε πολύ κρίσιμη κατάσταση) και πέντε άτομα με πολλαπλά κατάγματα λεκάνης είναι ο απολογισμός του τροχαίου που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Εγνατία οδό, στο ύψος της Κομοτηνής μεταξύ ανατολικού και δυτικού κόμβου.

Συγκεκριμένα, στη 01:00 μετά μεσάνυχτα (ξημερώματα Πέμπτης 12/9) ένα όχημα μάρκας Seat που κινούνταν πάνω στην Εγνατία με κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη συγκρούστηκε με λευκό Volkswagen με αθηναϊκές πινακίδες που εκείνη την ώρα επιβίβαζε παράτυπους μετανάστες προκειμένου να τους μεταφέρει σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Οι πληροφορίες για τον ακριβή αριθμό των τραυματιών είναι συγκεχυμένες και αδύνατο να διασταυρωθούν πλήρως, πάντως πρόκειται για κάτι πρωτοφανές για τα δεδομένα της περιοχής.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Χαρακτηριστική είναι η μαρτυρία οδηγού που αναφέρει ότι «όπου και να γυρνούσα το κεφάλι μου έβλεπα σoρούς ανθρώπων διαφόρων ηλικιών, έχω σοκαριστεί. Έχει γίνει μακελειό. Υπάρχουν νεκροί αλλά και αναίσθητοι».

Επί τόπου έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, του ΕΚΑΒ και φυσικά της Τροχαίας.

Όλοι οι τραυματίες είναι ηλικίας από 17 έως 30 ετών.

Την ίδια ώρα η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να συλλάβει το διακινητή, μαζί με άλλους δύο μετανάστες που φέρονται να έχουν διαφύγει μαζί του.

Με πληροφορίες από το e-evros.gr