ΕΛΛΑΔΑ

Athens Flying Week: Εντυπωσιακές εικόνες από τη δεύτερη ημέρα του υπερθεάματος στην Τανάγρα (pics)

Athens Flying Week: Εντυπωσιακές εικόνες από τη δεύτερη ημέρα του υπερθεάματος στην Τανάγρα (pics)
intimenews.gr

Ένα εντυπωσιακό αεροπορικό σώου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν χθες και σήμερα (21 -22/9) στην Αεροπορική Βάση της Τανάγρας.

Από το πρωί της Κυριακής, μικροί και μεγάλοι έσπευσαν ξανά στην Τανάγρα για να απολαύσουν από κοντά μοναδικές πτήσεις ελληνικών και ξένων μαχητικών, άλματα αλεξιπτωτιστών και εντυπωσιακές «φιγούρες» και σχηματισμούς των αεροσκαφών στον ουρανό.

Δείτε στη gallery εντυπωσιακές φωτογραφίες από την δεύτερη ημέρα (22/9) του Athens Flying Week:

Για όγδοη συνεχή χρονιά το Athens Flying Week άνοιξε τις πύλες του και με θεαματικές επιδείξεις ανταμείβει τους λάτρεις της αδρεναλίνης.

Δείτε βίντεο από την έναρξη του Athens Flying Week το Σάββατο 21/9 παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας:

Έχοντας ως κύριο στόχο να ανταμείψει τους περισσότερους από 60.000 θεατές από Ελλάδα, αλλά και τους 4.000 ξένους επισκέπτες που ταξίδεψαν στην Αθήνα από 18 χώρες του εξωτερικού, η AFW 2019 παρουσίασε ένα μοναδικό υπερθέαμα που θα εκτοξεύσει την αδρεναλίνη στα ύψη!

Φέτος και για πρώτη στην Athens Flying Week συμμετείχε και η Patrouille de France! H «Γαλλική Περίπολος», 66 χρόνια από την ίδρυσή της αποτελεί ένα από τα κορυφαία σμήνη αεροπορικών επιδείξεων στον κόσμο και παρουσίασε το μαγευτικό υπερθέαμα των σχηματισμών ακριβείας για το οποίο φημίζεται.

Δείτε το βίντεο από παλαιότερο Athens Flying Week:

Πλούσιο πτητικό πρόγραμμα

Πλούσιο ήταν και φέτος το πτητικό πρόγραμμα, με τους Royal Jordanian Falcons, το Belgian F-16 Solo Display DARK FALCON, το Solo Display Saab 105 της Αυστριακής Πολεμικής Αεροπορίας, τον MIKA BRAGEOT από τη Γαλλία ( που είναι ένας από τους πιλοτους του RED BULL AIR RACE ), αλλά και τους θρυλικούς FLYING BULLS, με τρία πτητικά μέσα, που έφεραν για πρώτη φορά στην Ελλάδα: τα Douglas DC-6Β, το ιστορικό Chance Vought F4U-4 «Corsair» και το ελικόπτερο Β0105.

Ακόμα, οι θεατές είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν την ομάδα αλεξιπτωτιστών Sky Dive Attica, τον Stijn De Jaeghere Aerobatics από το Βέλγιο με το XTRA 300, την RC Kavala Acro Team και φυσικά τα μαχητικά αεροσκάφη και ελικόπτερα των Ελληνικών Ένοπλων Δυνάμεων με το F-16, Mirage 2000-5, T-6 TEXAN II, TECNAM P-2002JF και F-4E Phantom II για μια ακόμα πιο δυναμική παρουσία από ότι μας έχουν συνηθίσει. Παρών και ο Γιώργος Παπαγιάννης σε επιδείξεις αερομοντελισμού.

Δείτε στη gallery στιγμιότυπα από το Athens Flying Week το Σάββατο 22/9:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κοριτσάκι γεννήθηκε με τέσσερα πόδια και τρία χέρια (pics)

Συναγερμός στο Παλαιό Φάληρο από αρπαγή ανήλικης

Σχετικές ειδήσεις