ΕΛΛΑΔΑ

Πέτρος Τατσόπουλος: Τι αποκαλύπτει ο γιατρός που ήταν στο στούντιο όταν λιποθύμησε on air

Πέτρος Τατσόπουλος: Τι αποκαλύπτει ο γιατρός που ήταν στο στούντιο όταν λιποθύμησε on air
ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) νοσηλεύεται ο συγγραφέας και υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Πέτρος Τατσόπουλος, μετά την πεντάωρη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε εκτάκτως αφού διαγνώσθηκε με οξύ διαχωριστικό ανεύρυσμα της αορτής.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πέτρος Τατσόπουλος κατέρρευσε on air κατά τη διάρκεια της σημερινής εκπομπής του Alpha «Εκτός Γραμμής», όπου καλεσμένοι των Τάκη Χατζή και Λήδας Μπόλα ήταν οι Δημήτρης Βίτσας και Πέτρος Τατσόπουλος.

Ο γνωστός συγγραφέας και υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ φαίνεται πως στάθηκε… τυχερός μέσα στην ατυχία του, καθώς την ώρα που σημειώθηκε το περιστατικό έτυχε να βρίσκεται στο κτήριο ο γνωστός πλαστικός χειρουργός Γιάννης Λύρας, που θα εμφανιζόταν στην εκπομπή για άλλο θέμα.

Η παρουσία του γνωστού γιατρού, που του έδωσε τις πρώτες βοήθειες και του έκανε ανάνηψη, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το ασθενοφόρο έφτασε μέσα σε 15 λεπτά, φαίνεται πως ήταν καθοριστικής σημασίας για την εξέλιξη της υγεία του.

«Ήταν πάρα πολύ τυχερός. Η καρδιά του επρόκειτο να σταματήσει σύντομα» δήλωσε στο Star ο Γιάννης Λύρας. Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός αποκάλυψε ότι κανονικά θα εμφανιζόταν στη χθεσινή εκπομπή. Ωστόσο λόγω των γεγονότων στη Μόρια η παρουσία του στο στούντιο αναβλήθηκε και προγραμματίστηκε για σήμερα. «Δε θα ήμουν σήμερα στο στούντιο αν είχε γίνει η χθεσινή εκπομπή» είπε.

Όπως εξήγησε ο γνωστός πλαστικός χειρουργός «έτυχε να είμαι μπροστά, έτυχε να προσκληθώ αμέσως και να μου δοθεί ο χώρος για να δράσω, πριν έρθει το ασθενοφόρο. Η διάγνωση της καρδιακής ανεπάρκειας έγινε γρήγορα. Είχε μία καρδιά που δεν έσπρωχνε αίμα».

«Ήταν πάνω από 10 λεπτά αναίσθητος. Διεκομίσθη σταθερός και έχοντας τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο» είπε ο Γιάννης Λύρας, τονίζοντας πως οι γιατροί πριν γίνουν πλαστικοί είναι εκπαιδευμένοι και στην ανάνηψη και στην σταθεροποίηση των ασθενών στα επείγοντα.

Μάλιστα παρομοίασε αυτό που συνέβη στον γνωστό πολιτικό «σαν να πέφτει ένα αεροπλάνο ή ένα αυτοκίνητο με 200 χιλιόμετρα πάνω σε έναν τοίχο. Δεν το ξέρει κανένας ότι θα συμβεί. Ούτε ο κύριος Τατσόπουλος το ήξερε. Είναι μία αιφνίδια κατάσταση».

«Νιώθω έναν ισχυρό πόνο στο στήθος» είπε πριν λιποθυμήσει

Ο Πέτρος Τατσόπουλος το πρωί της Τρίτης (01/10) ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Εκτός Γραμμής» στον Alpha, όπου θα μιλούσε για το προσφυγικό.

Ξαφνικά, και ενώ η εκπομπή ήταν στον «αέρα», ο πρώην βουλευτής ένιωσε αδιαθεσία και ζήτησε να αποχωρήσει. Συγκεκριμένα, ο κ. Τατσόπουλος ζήτησε να αποχωρήσει καθώς ένιωσε έναν έντονο πόνο στο στήθος. «Θα μου επιτρέψετε, επειδή αισθάνομαι έναν ισχυρό πόνο στο στήθος, να αποχωρήσω», είπε. Ο παρουσιαστής έσπευσε να του προσφέρει λίγο νερό, διακόπτοντας την εκπομπή για διαφημίσεις.

Δείτε το βίντεο:

Στο κανάλι σήμανε συναγερμός. Αμέσως κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τον συγγραφέα και τον μετέφερε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σειρήνες πολέμου θα ηχήσουν σε όλη την Ελλάδα - Δείτε πότε και γιατί

Βαρύ πένθος για τον Σωκράτη Αλαφούζο

Σχετικές ειδήσεις