ΕΛΛΑΔΑ

Τρόμος στην Κύμη: Κυνηγούσε με τσεκούρι ανυποψίαστους πολίτες

Τρόμος στην Κύμη: Κυνηγούσε με τσεκούρι ανυποψίαστους πολίτες

Μία απίστευτη ιστορία με θύμα έναν 83χρονο εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τετάρτης (2/10) στο χωριό Κόσκινα του δήμου Κύμης Αλιβερίου.

Όπως αναφέρει το tvstar.gr, ήταν γύρω στις δέκα το βράδυ όταν ένας 19χρονος πέρασε από εκεί για να πάει στο καφενείο προκειμένου να δει από την τηλεόραση κάποιον αγώνα. Ο 35χρονος βρέθηκε μπροστά του, κλείνοντάς του τον δρόμο, και αφού τον καλησπέρισε έβγαλε το τσεκούρι για να τον χτυπήσει.

Ο νεαρός άρχισε να τρέχει προς το καφενείο ζητώντας βοήθεια. Ο δράστης τον κυνηγούσε με μανία και όταν έφτασαν μπροστά από το μαγαζί στεκόταν απ' έξω ένας 83χρονος, τον οποίο και χτύπησε με το τσεκούρι στο κεφάλι. Τότε, έντρομοι οι θαμώνες βγήκαν έξω και τον ακινητοποίησαν.

Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Χαλκιδας με σοβαρές κρανιογκεφαλικές κακώσεις. Ο δράστης έχει συλληφθεί από την αστυνομία.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή ο δράστης κατάγεται από τα Στύρα του δήμου Καρύστου, απ' όπου είχε εξαφανιστεί τις τελευταίες δύο ημέρες και οι δικοί του τον αναζητούσαν.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Shelf cloud: To σπάνιο φαινόμενο που «κατάπιε» την Αττική πριν από την απρόβλεπτη καταιγίδα (pics)

Πέθανε ο Γιώργος Αρβανίτης

Σχετικές ειδήσεις