ΕΛΛΑΔΑ

Απλά τραγικό: Δείτε τι βρήκε στην κορυφή του Ολύμπου! (pic)

Απλά τραγικό: Δείτε τι βρήκε στην κορυφή του Ολύμπου! (pic)

Έστειλε μήνυμα από απελπισία.

Μπροστά σε μία τραγική αποκάλυψη βρέθηκε ένας ορειβάτης στην κορυφή του Ολύμπου, στον Μύτικα.

Μάλιστα, έστειλε μήνυμα λόγω απελπισίας.

Ο Κωνσταντίνος Βασιλακάκος ανέβηκε σε υψόμετρο 2.617 μέτρων όπου παρέμεινε για τρεις ημέρες. Ωστόσο, κατά την παραμονή του στην κορυφή του ψηλότερου βουνού της Ελλάδας, βρήκε επιμελώς κρυμμένα σκουπίδια, τα οποία και μάζεψε.

Μάλιστα, θέλησε να στείλει και μήνυμα, μέσω του προσωπικού του προφίλ στο Facebook, γράφοντας:

«Ένα τάπερ με σκουπίδια...

Αφήνω αυτό εδώ μόνο και μόνο από απελπισία. Έχοντας περάσει 3 συνεχόμενες μέρες στο Μύτικα είχα το χρόνο να γυρίσω λίγο την κορυφή και να ψάξω διαφορά σημεία. Με μεγάλη μου λύπη βρήκα πολλά σκουπίδια κρυμμένα σε διάφορα σημεία. Αρκετά ήταν κρυμμένα κάτω από πέτρες και άλλα πεταμένα μέσα σε σκισμές από βράχια.

Σπασμένα μπουκάλια, κονσέρβες, μπαταρίες και ότι μπορείτε να φανταστείτε. Περιττό να πω για τα πεταμένα μωρομάντιλα κτλ. Πόσο μάλλον για αυτούς που είχαν την ιδέα να ουρήσουν μέσα στο κενό που έχουν τα βράχια στη κορυφή, το μοναδικό σημείο για μπιβι στη κορυφή του Μύτικα. Αυτό και αν είναι πρόβλημα, να θες να κοιμηθείς κορυφή και να βρωμάει από ούρα λες και σώθηκε ο χώρος στο Μύτικα.

Βρισκόμαστε σε μια εύθραυστη εποχή. Τα βουνά μας είναι στο μεταίχμιο της καταστροφής στο όνομα της εκμετάλλευσης ή της πράσινης ανάπτυξης. Είναι καλό να έχουμε όλοι μας ευθύνες για τον κόσμο που θα παραδώσουμε στην επόμενη γενιά. Ζω για τη στιγμή που θα πάω σε ένα βουνό, θα κοιμηθώ και θα γυρίσω χωρίς να βρω ένα σκουπίδι στη διαδρομή.

Ας αγκαλιάσουμε τα βουνά πριν να είναι αργά…».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία: Νεκρή 18χρονη από αδέσποτη σφαίρα την ώρα που κοιμόταν (vid)